Genieten van uw veranda in de winter

De eerste sneeuwvlokken zijn her en der al gespot en de temperatuur kruipt langzaam omlaag. De winter is om de hoek met alle bijbehorende ongemakken. Maar een beetje kou is makkelijk tegen te gaan met een heater of een vuurkorf. Ook als het buiten vriest dat het kraakt kan u met uw veranda nog rustig van de buitenlucht genieten. Voeg een paar feestelijke details toe en de sfeer van de feestdagen kan u niet missen. Een paar kerststerren voor de ramen of gewoon wat klassieke details, zoals oude ski’s, geven uw veranda een onmiskenbaar winters karakter.

 

De kou te lijf gaan

De grootste tegenstander van uw genot zal de kou zijn. Met temperaturen onder het vriespunt heeft u wat extra’s nodig om er zich aangenaam bij te voelen. Zorg ervoor dat u uit de wind zit, of houd de deuren van uw veranda gesloten als deze een buitenwand heeft. Een dikke deken of een heater doen al veel om de temperatuur op te schroeven. U zit er warm en comfortabel bij terwijl buiten sneeuw en ijs alles bedekken. Een klassieke mok warme chocolademelk of een glaasje glühwein is ook altijd welkom in dit weer.

Als u het veilig kan doen, is ook een vuurkorf aan te raden voor de verwarming. Een knapperend vuur buiten is geweldig voor de sfeer en heerlijk warm. Een plaatje dat zo bij Charles Dickens in een boek past, en een rustig achtergrondgeluid voor het lezen van een goed boek. Let er nog wel even op dat u niet uw veranda afbrandt, dat zou zonde zijn!

 

Het weer de baas blijven

Ook een beetje sneeuw is geen probleem. Uw veranda biedt u beschutting voor de sneeuw, en met bovengenoemde heater of vuurkorf kan u aangenaam plaatsnemen in een kersttafereel. Mocht het toch iets meer gaan kwakkelen, dan heeft u ook onderdak voor de regen. Alleen bij harde wind of een sneeuwstorm is het misschien nodig binnen te gaan zitten. Heeft u echter een buitenwand in uw veranda, dan weerhoudt zelfs dit weer u niet om comfortabel te genieten van uw omgeving met een goed boek.

Mocht dit jaar onverhoopt een echt stukje winterweer losbarsten dan zit u veilig en beschut op uw veranda. Met een heater aan uw voeten, een dikke deken en een grote mok hete chocolademelk is deze winter niet kapot te krijgen. Zou u graag een veranda willen of zou u meer informatie willen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.

Chat openen