Nu het kouder wordt, is een veranda een top idee!

Het kwik is weer aan het dalen in deze periode, en u vraagt zich misschien af of er in de herfst of winter niet wat meer uit uw tuin valt te halen. U zou dan eventueel de aanleg van een veranda kunnen overwegen.
Een veranda kan immers een prachtig verlengstuk vormen van uw huiskamer in de wat koudere maanden. Het biedt u een extra leefruimte in alle seizoenen van het jaar, laat uw huiskamer er optisch groter uit zien en vermeerdert de waarde van uw woning. Met een veranda krijgt u een of meer knusse hoekjes in uw tuin. Wilt u deze winter ook genieten op een gloednieuwe veranda? Bezoek dan de site raamwereld.nl.

In de wat koudere periodes kunt u uw veranda voorzien van buitenverwarming. Of een buiten-openhaard, want wat is er nou lekkerder dan gezellig in de tuin zitten met een knapperend haardvuurtje? Ook kunt u een typische herfstsfeer creëren onder uw veranda, met bijvoorbeeld pompoenen of een tafelkleed of stoelbekleding in herfstige kleuren.

Bedenk ook dat een veranda nog meerdere doeleinden kan hebben. Zo kunnen de rokers onder ons bijvoorbeeld lekker overkapt staan, wat ook geldt voor uw eventuele tuinmeubilair, fietsen of tuingereedschap.

Laat uw veranda aanleggen door Raamwereld.nl

Een kwalitatief degelijke veranda kunt u laten aanleggen door Raamwereld.nl. Wij bieden u maatwerk, want geen enkele tuin of aangrenzende woning is immers hetzelfde. Voor de aanleg van een mooie veranda moet u enkele keuzes maken, zoals een materiaalkeuze, een kleurkeuze, moet er een stroomvoorziening en (sfeer)verlichting aanwezig zijn en een eventuele terrasverwarming?

In feite is de materiaalkeuze het belangrijkst, aangezien dat bepalend is voor de uitstraling en de mate van onderhoud. De meeste veranda’s zijn van hout. Wij raden u aan om te gaan voor zachthout, al dan niet geïmpregneerd. Dit geeft het ook een wat groene uitstraling, wat wel mooi bij uw tuin kan passen. Wel hebt u met zachthout een grotere kans op houtrot, dus tijdig beitsen of schilderen is ons devies.

Overweeg een veranda van kunststof

Hardhout is al van nature geïmpregneerd. Dit is leverbaar in de opties tropisch en niet-tropisch, beide zijn minder gevoelig voor alle weersinvloeden. Veel mensen staan er niet bij stil, maar tegenwoordig wordt kunststof ook steeds populairder bij de aanleg van veranda’s. Het is prijziger dan zachthout, maar is vrijwel onderhoudsarm en kent een langere levensduur.

Als u een kunststof veranda wenst, neem dan contact op met Raamwereld voor een offerte of een aanleg. Desgewenst komen we bij u op locatie om uw specifieke situatie met een deskundig oog te kunnen bekijken. Graag vernemen wij uw eisen en wensen en zullen deze meenemen in de offerte of de aanleg. Indien u akkoord gaat met onze offerte zullen wij binnen een korte termijn een prachtige veranda voor u realiseren.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.