Snel de winter uit!

Langzaamaan komt de winter aan zijn einde en kunnen we deze weer voor een jaar achter ons laten. De winter uit! Het wordt straks niet alleen tijd voor het strand, de barbecue en zwoele zomeravonden, traditioneel komt er eerst nog een voorjaarsschoonmaak. In dit blog lees je handige tips voor producten die je daarbij kunnen helpen.

 

 

Zes handige producten voor een goede start van het voorjaar

  1. Het is echt heerlijk om je huis weer lekker fris te laten ruiken als het voorjaar eraan komt. Een mogelijke eerste stap is het opbergen van de winterkleding en winterdekbedden. Met een Spacebag opbergzak kun je dit soort textiel lucht-, stof- en vochtvrij opbergen. Dat is handig omdat je de eerste acht maanden deze zaken toch nog niet nodig zal hebben. Bij een Spacebag kunt u alle lucht eruit zuigen, waardoor ze minder plek in beslag nemen. Daarna legt u ze op de bovenste plank van de kledingkast of de berging op zolder.
  2. Met de komst van de lente gaan ook uw huisdieren ontharen. Wie lekker fris aan de lente wil beginnen wil natuurlijk niet overal in huis dierenharen aantreffen. Koop daarom een plakroller om snel en handig veel haren te onderscheppen. De kleeflaag kunt u talloze malen afwassen met koud water, waarna u hem weer opnieuw kunt gebruiken.
  3. U kunt stroom besparen door uw was niet meer in de wasdroger te stoppen maar buiten aan de waslijn te hangen. Ook heeft de kleding dan minder last van kreuk. En wat past er nou beter bij het voorjaar dan in de tuin de was ophangen! En de droger met zijn stoffilters kunt u gelijk eens een grote schoonmaakbeurt geven. De zogeheten ‘Lint Lizard’ kunt u op de mond van de stofzuigerslang plaatsen om het stof uit uw wasdroger te zuigen op plekjes waar u anders net niet bij kunt.
  4. De warme maanden zijn ook echt barbecuemaanden. Het is dan natuurlijk el zo prettig dat uw barbecue brandschoon is en geen overblijfselen meer vertoont van de vorige zomer. Gelukkig zijn er gespecialiseerde schoonmaakmiddelen als de Grill Daddy en Pink Stuff. Hiermee heeft u in een handomdraai weer een brandschone en hygiënische barbecue die helemaal zomerklaar is.
  5. In de zonnige periodes is door het zonlicht altijd goed te zien dat uw ramen misschien niet helemaal schoon zijn. Ramen lappen is misschien niet uw hobby, maar er bestaat een handig middel om dat snel, grondig en streeploos op te lossen. De Aqualaser Raamreiniger is een apparaat die een zeem, spons en trekker combineert.
  6. Ook uw auto kan na de winterperiode wel een beurt gebruiken. We raden u aan om in plaats van de spons en de autoshampoo de lichtgewicht Xhose groeiende tuinslang te gebruiken. Hierop kunt u desgewenst de Aqualaser Blaster Brush monteren, een schrobborstel met een steel die het schoonmaken veel prettiger en sneller maakt.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.