Bij Raam Wereld begrijpen we hoe cruciaal isolerend glas is voor kunststof kozijnen

We bieden een breed scala aan opties die niet alleen zorgen voor uitstekende energie-efficiëntie, maar ook voor verhoogd comfort in je woning.

HR++ glas

Onze meest gekozen optie vanwege de dubbele beglazing met speciale coating en edelgasvulling tussen de glasplaten. Dit minimaliseert warmteverlies en verlaagt energiekosten.

Triple glas (HR+++): Voor maximale isolatie bieden we triple glas met drie glasplaten en extra spouwen gevuld met edelgas. Ideaal voor wie top energie-efficiëntie en geluidsisolatie wenst.

Geluidswerend glas: Ons geluidswerend glas vermindert niet alleen warmteverlies, maar biedt ook uitstekende geluidsisolatie, perfect voor woningen in lawaaierige omgevingen.

Triple glas (HR+++)

Voor maximale isolatie bieden we triple glas met drie glasplaten en extra spouwen gevuld met edelgas. Ideaal voor wie top energie-efficiëntie en geluidsisolatie wenst

  Geluidswerend glas

  Ons geluidswerend glas vermindert niet alleen warmteverlies, maar biedt ook uitstekende geluidsisolatie, perfect voor woningen in lawaaierige omgevingen.

  Veiligheidsglas

  Voor extra veiligheid hebben we glas dat speciaal ontworpen is om inbraakpogingen en ongelukken te weerstaan.

  Met onze hoogwaardige kunststof kozijnen en geavanceerde glasopties maken we jouw woning niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler en veiliger. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste keuze voor jouw situatie!

  Onze ervaring Raam Wereld is dat ze vlot zijn en scherpe prijzen hanteren

  Laura en Edsard uit Apeldoorn 

  Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9

  Score van de klant voor Raam Wereld

   4,5 / 5 sterren

  Passie voor ons vak

  We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

  Interesse in één van onze producten?

  Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

  "*" geeft vereiste velden aan