Tips & Tricks

Handige dingen om te weten voor u kunststof kozijnen gaat kopen

Wat zijn de beste kunststof kozijnen?

Wat zijn de beste kunststof kozijnen?

Er zijn veel goede merken op het gebied van kunststof kozijnen, zoals Finstral, Weru, Gayko en Schüco. Al deze merken hebben een goede kwaliteit, isoleren goed en beschermen tegen inbraak.

Lees meer
Waarom kiezen voor Raam Wereld?

Waarom kiezen voor Raam Wereld?

In Nederland vind je tegenwoordig veel aanbieders van kunststof kozijnen. Je kunt zelfs je kunststof kozijnen online bestellen. Hoewel dat geweldig klinkt, inmeten blijft specialistisch handwerk.

Lees meer
De kwaliteit van een schuifpui

De kwaliteit van een schuifpui

Het plaatsen van een schuifpui in uw woning heeft meerdere voordelen. U brengt ten eerste veel meer licht in huis, wat uw woonkamer een heel ander aanzicht geeft.

Lees meer
Een gevelbekleding van massief hout

Een gevelbekleding van massief hout

Hout is hot, althans het uiterlijk ervan. De laatste jaren ziet men op verschillende gebieden een steeds grotere nadruk op een organische look en feel. Deze trend zet zich ook door in de bouw…

Lees meer
Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren geven u vele voordelen. Ze creëren extra ruimte, zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de tuin, het is heerlijk om ze op mooie dagen open te zetten.

Lees meer
Wat zijn goede raamhorren?

Wat zijn goede raamhorren?

Het nut van raamhorren zal u duidelijk zijn. Bij warm weer is het heerlijk om een raam open te zetten, misschien wagenwijd, maar op zijn minst op een kier voor frisse lucht.

Lees meer

Passie voor het vak

Raam Wereld heeft ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.