Tips & Tricks

Handige dingen om te weten voor je kunststof kozijnen gaat kopen

Lagere maandlasten door energiebesparing

Lagere maandlasten door energiebesparing

Je doel is onder andere om energie te besparen toch? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten tijdens je oriëntatiefase. Kijk goed naar de U-waarde van het kunststof kozijnen en zorg ervoor dat deze waarde lager is dan 1,5.

Lees meer
Verkeerde vooroordelen over kunststof kozijnen

Verkeerde vooroordelen over kunststof kozijnen

Tegenwoordig kun je als klant zelf veel invloed hebben op hoe jouw kozijn eruit gaat zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de stijl ‘modern of klassiek’ en er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden qua textuur en kleur. We hebben zelfs klanten die gekozen hebben voor rode kozijnen maar ook antraciet.

Lees meer

Passie voor het vak

Raam Wereld heeft ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren jouw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om je persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda's, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.