Z

Geen aanbetaling

Z

Betaal na montage

Z

Gratis adviesgesprek

Z

20 jaar ervaring

Z

Schüco partner

Z

Geen aanbetaling

Z

Betaal na montage

Z

Gratis adviesgesprek

Z

Schüco partner

Onze projecten

Door heel Nederland ronden wij projecten naar tevredenheid af. Op deze pagina vind je de projecten waar we het meest trots op zijn.

Onze kunststof kozijnen in Nederland

Door heel Nederland ronden wij projecten naar tevredenheid af. Op deze pagina vind je de projecten die we in heel Nederland hebben afgerond. Klik jouw provincie aan in de map of hieronder om te bekijken welke projecten wij in je buurt hebben afgerond:

 

 

Passie voor het vak

Raam Wereld heeft ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren jouw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om je persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan