Horren

Frisse lucht binnen. Insecten buiten.

 

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Dankzij horren kunt u optimaal en volledig beschermd ventileren. Geen insect die uw woning nog zal betreden.

 

Raamhorren & Deurhorren

Raam Wereld levert horren in allerlei soorten, formaten en designs. Zelfs tot de maximale breedte van 360 centimeter. Passend bij de andere systemen die wij gebruiken, biedt Raam Wereld systemen die gemakkelijk te bedienen of te verwijderen zijn en waarbij zelfs de geleiders automatisch worden gereinigd.

Er is keuze uit verschillende typen horsystemen: raamrolhorren, inzethorren of vaste raamhorren. Voor elk type raam biedt Raam Wereld een passende hor, in de kleur en vorm naar wens. Ook voor vrijwel elke buitendeur, dubbele deur of schuifpui bestaan er diverse horsystemen. Vanzelfsprekend met een ruime keuze aan kleuren en gaassoorten. Zo bestaat bijvoorbeeld de keuze uit de functionele vaste hordeur, of bijvoorbeeld de modieuze plissé gevouwen hor.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over horren

Wat zijn goede raamhorren?

Het nut van raamhorren zal u duidelijk zijn. Bij warm weer is het heerlijk om een raam open te zetten, misschien wagenwijd, maar op zijn minst op een kier voor frisse lucht.

Alle voordelen van horren leest u hier!

Zodra het zomer wordt, wil iedereen zijn ramen en deuren open zetten. Zeker naarmate de avond begint en het weer wat koeler wordt, om lekker te genieten van de avond- en nachtlucht.

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

Klik hier of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

Alle voordelen van onze horren op een rijtje

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

R

Waardevermeerderend met hoog rendement

R

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

R

Energiekosten besparende technieken

R

In elke stijl leverbaar: klassiek, design, elegant

R

In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie

R

Strakke afwerking

R

Inbraak- en brandwerend

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.