Voor- en achterdeuren

De blikvanger van je woning

 

Uiteraard is het de vormgeving, kleur en het deurbeslag welke aan moeten sluiten bij je wensen en de uitstraling van je woning. Prachtige kunststof voor- en achterdeuren in de stijl van je woning. Raam Wereld bied je een zeer ruime keuze uit deuren in allerlei stijlen en types.

Of je woning nu een klassieke of moderne uitstraling heeft, de kunststof voor- en achterdeuren van Raam Wereld kunnen het visitekaartje van jouw woning zijn. Ons aanbod van kunststof deuren zijn gemaakt van duurzame, energiebesparende, tochtwerende en hoogwaardige materialen. De kleur en structuur blijft behouden. Door weer en wind. Het enige onderhoud dat je eraan hebt is, af en toe even schoonmaken met een sopje. Nooit meer schuren, nooit meer schilderen. Hoe makkelijk is dat! Met een kunststof voordeur van Raam Wereld kies je voor karakter, veiligheid en kwaliteit.

Maak je voordeur compleet met het bijpassende deurbeslag en brievenbus. Een deur is pas af met een bijpassend deurbeslag en brievenbus. Wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze. Je kunt kiezen voor complete sets in dezelfde stijl. Zo heb je een prachtig totaalbeeld

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij je de vele mogelijkheden zien. Wij geven je graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over deuren

Waarom kiezen voor Raam Wereld?

In Nederland vind je tegenwoordig veel aanbieders van kunststof kozijnen. Je kunt zelfs je kunststof kozijnen online bestellen. Hoewel dat geweldig klinkt, inmeten blijft specialistisch handwerk.

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

Vraag een offerte aan of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

Alle voordelen van kunststof voor- en achterdeuren op een rijtje

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

R

Waardevermeerderend met hoog rendement

R

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

R

Energiekosten besparende technieken

R

In elke stijl leverbaar: klassiek, design, elegant

R

In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie

R

Strakke afwerking

R

Inbraak- en brandwerend

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan