Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn geavanceerde producten, gemaakt door de wetenschap, onze ervaring en specialistische kennis.

 

Kiezen voor kunststof kozijnen is kiezen voor lagere maandlasten en duurzame kwaliteit. Onze Schüco profielen zijn geavanceerde profielen welke zijn ontworpen met de wetenschap, onze ervaringen uit de markt en specialistische kennis.

In onze ultramoderne fabriek combineren wij de laatste bewezen technieken en de beste materialen om onze klanten het beste te bieden wat de markt te bieden heeft. Samen met Schüco zijn we in een constant proces om onze producten te verbeteren. Innovatie is voor ons zeer belangrijk.

Onze Schüco kunststof kozijnen hebben een tijdloos ontwerp en er is ruime keuze uit verschillende soorten profielen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit talloze houtdesigns en kleuren waardoor je jarenlang kunt genieten van een beter wooncomfort. Het betere wooncomfort is te danken aan de Schüco profielconstructie, gebruikte kennis en goede materialen. Deze zorgen uiteindelijk voor lagere energiekosten en dempen het geluid van buiten.

Door kunststof kozijnen heb je geen last van vocht. Daar zorgen de verschillende dichtingen wel voor. Het wooncomfort wordt verhoogd door de optimale lichtinval en de optimale transparantie van het moderne isolatieglas (HR++ isolatiewaarde: 1,1 Kw).

Met de kunststof kozijnen van Raam Wereld vergroot je jouw veiligheid en beschermd je jouw woning. De kozijnen van Raam Wereld voldoen ruimschoots aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk ´Veilig Wonen´ ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. Dat is een veilig idee!

Samen met onze adviseurs maak je de uiteindelijke keuze. Je hebt het voor het zeggen. Niet alleen wat betreft de kleur en het profiel, maar ook of je jouw kozijnen wilt uitrusten met bijvoorbeeld draai-kiepramen. Dit soort moderne en comfortabele ramen kun je zowel draaiend openen als gekiept. Over onze afwerking zijn onze klanten zeer tevreden. Hierin streven wij altijd naar perfectie. Dus geen achtergebleven sporen van je oude kozijnen of beschadigingen.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij je de vele mogelijkheden zien. Wij geven je graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over kozijnen

Hoe worden jouw kunststof kozijnen gemaakt?

Door onze eigen productieproces leveren wij altijd de beste kwaliteit kunststof kozijnen. Benieuwd naar ons unieke productieproces? In 9 stappen zijn jouw kozijnen klaar voor gebruik.

Waarom kiezen voor Raam Wereld?

In Nederland vind je tegenwoordig veel aanbieders van kunststof kozijnen. Je kunt zelfs je kunststof kozijnen online bestellen. Hoewel dat geweldig klinkt, inmeten blijft specialistisch handwerk.

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

Vraag een offerte aan of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

Goed ventileren is 24 uur per dag ventileren

Wist je dat je ziek kunt worden als je jouw huis niet goed ventileert? Slechte ventilatie kan allergische reacties veroorzaken, terwijl slecht geregelde luchtstromen verkoudheid en erger tot gevolg kunnen hebben. Met onze luchtroosters zorg je voor een continue luchtverversing op natuurlijke wijze. De luchtroosters van Raam Wereld zijn inbraakveilig, vrij van regeninslag, insectenwerend en makkelijk schoon te houden. Bovendien zijn ze stil; de geluiddempende suskasten zorgen voor een geruisloze toevoer van verse lucht.

Alle voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

R

Waardevermeerderend met hoog rendement

R

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

R

Energiekosten besparende technieken

R

In elke stijl leverbaar: klassiek, design, elegant

R

In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie

R

Strakke afwerking

R

Inbraak- en brandwerend

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan