Kunststof kozijnen in alle kleuren

Kunststof kozijnen van Schüco zijn er in bijna alle kleuren en bepalen voor een groot deel jouw uitstraling van de woning. Zo zorgen zwarte kunststof kozijnen voor een stoere look en witte kozijnen voor een rustgevende en lichte stijl. Het is zelfs mogelijk om deze kozijnen te voorzien van een houtnerf, glans of matte uitstraling.

Ons uitgebreide aanbod aan kleuren voor kunststof kozijnen

Vroeger was het heel gebruikelijk om je kunststof kozijnen in een witte of crème kleur te kiezen. Nu zijn er steeds meer kleuren mogelijk zoals blauw, zwart, maar ook andere RAL-kleuren zoals monumentgroen, monumentblauw, zilver, grijs en chocolade bruin. Glans of mat en een felle kleur of juist neutraal, jij bepaalt.

Ook kan je ervoor kiezen om twee verschillende kleuren voor je kunststof kozijnen te kiezen, de binnenzijde van je kunststof kozijn kan je bijvoorbeeld een andere kleur geven dan de buitenzijde van je kunststof kozijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende kleuren te kiezen voor het vaste deel en voor het draaiende deel van het kozijn. Zo kunt je dus altijd kiezen voor de kleur(en) die perfect aansluit(en) bij jouw woonwensen.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan