Onze kunststof kozijnen in Drenthe

Door heel Nederland ronden wij projecten naar tevredenheid af. Op deze pagina vindt u de projecten die we in Drenthe hebben afgerond. Denk aan:

 • Hoogeveen
 • Emmen
 • Tynaarlo
 • Meppel
 • Beilen
 • Hooghalen

Ontdek hoogwaardige kunststof kozijnen in Drenthe bij Raam Wereld.

Als specialist in kunststof renovatie bedienen wij de hele provincie. Onze showroom en fabriek zijn gevestigd in Enschede, Overijssel, waardoor we snel en efficiënt kunnen installeren. Naast kozijnen bieden we ook kunststof schuifpuien, gevelbekleding en deuren aan in Drenthe. Wil je een offerte op maat? Geen zorgen. Onze adviseur komt graag langs voor een persoonlijk gesprek waarin we naar jouw wensen luisteren en samen de juiste keuzes maken, zoals kleur, profiel, type raam, of zelfs een nieuwe kunststof garagedeur. Maak eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs en ontvang snel een offerte voor de installatie van kunststof kozijnen in Drenthe.

Snel en efficiënt geïnstalleerd

Onze fabriek in Enschede, Overijssel, stelt ons in staat om klanten in Drenthe snel te voorzien van hoogwaardige kunststof producten. Benieuwd naar onze kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding? Je bent van harte welkom in onze showroom en fabriek.

Projecten in Drenthe

Drenthe is een provincie met een gevarieerd aanbod aan steden en dorpen, zoals Assen en Emmen. Door deze diversiteit hebben we bij Raam Wereld ervaring met uiteenlopende projecten, van authentieke jaren 30 woningen tot moderne panden onder architectuur.

Energiebesparing

Onze Schüco kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren combineren tijdloos design met energie-efficiëntie. Kies uit een breed scala aan kleuren en stem de producten af op jouw wensen en woningstijl. Ontdek hoe onze kunststof producten niet alleen de energierekening met wel 31% kunnen verlagen, maar ook voldoen aan de strenge eisen van het Politie Keurmerk ‘Veilig Wonen’. Bel ons voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis advies + offerte!

Ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige kunststof producten tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Maak nu zonder verplichtingen een afspraak voor kosteloos en vrijblijvend advies.

Raam Wereld maakt gebruik van hoogwaardige Schüco profielen, zoals HVL (HoutVerbindingsLook), het LivIng en het CT70 profiel. Al onze producten worden vervaardigd in onze moderne fabriek, waar we regelmatig strenge kwaliteitscontroles uitvoeren.

Onze Schüco kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren bieden vele voordelen, waaronder:

 • Onderhoudsvrij en duurzaam
 • Lagere energierekening (tot wel 31%)
 • Waardeverhoging van je woning
 • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
 • Energiekostenbesparende technieken
 • Snelle installatie
 • Leverbaar in elke stijl: klassiek design, elegant
 • In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie
 • Strakke afwerking
 • Inbraak- en brandwerend

Ga voor een lagere energierekening, waardevermeerdering van je woning en een verbeterd wooncomfort door te kiezen voor de hoogwaardige Schüco kunststofproducten van Raam Wereld. Maak snel een afspraak en ontvang direct een op maat gemaakte offerte. Profiteer binnenkort van de voordelen van onze kunststof kozijnen in Drenthe! Raam Wereld: verhoogd wooncomfort en lagere maandlasten.

Ontdek de beste kunststof kozijnen in Drenthe bij Raam Wereld. Als specialist in kunststof renovatie bedienen wij de hele provincie. Onze showroom en fabriek zijn gevestigd in Enschede, Overijssel, waardoor we snel en efficiënt kunnen installeren. Voor hoogwaardige kozijnen in Drenthe ben je bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een offerte op maat en ontdek de vele mogelijkheden van onze hoogwaardige kunststof producten. Raam Wereld: voor duurzame en stijlvolle kozijnen in Drenthe.

 

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Lenteweg 6c
7532 RB Enschede

KvK: 08119498
T: 088 – 20 35 200
E: info@raamwereld.nl

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

“Na een afspraak en bezoek van de vertegenwoordiger besloten over te gaan op kunststof kozijnen is deze klus naar volle tevredenheid op de afgesproken tijd uitgevoerd.”

– Arnold

© 2021 – Raam Wereld B.V. – PrivacybeleidDisclaimer