Gevelbekleding

Onderhoudsvrije gevelbekleding
van kunststof

Wist u dat de meeste houten gevelbekleding krom trekt na verloop van tijd? Het moet dus goed onderhouden worden en iedere 5 jaar geschilderd om ervoor te zorgen dat het niet lelijk wordt, krom trekt of gaat rotten.

Met de onderhoudsvrije gevelbekleding van Raam Wereld heeft u al deze problemen niet. Raam Wereld produceert samen met Keralit® gevelbekleding welke is gemaakt van gerecycled kunststof. Het product is compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Met andere woorden; compleet onderhoudsvrij.

Door onze samenwerking met Keralit® kunt u kiezen uit talloze kleuren natuurgetrouwe houtstructuren. De productie van dit duurzame product hebben we in eigen hand en wordt op maat gemaakt in onze eigen ultramoderne fabriek. Hierdoor kunnen wij van dit product zeggen dat de kwaliteitseis hoog is. 

Onze gevelbekleding is uitermate geschikt voor toepassing bij renovatieprojecten in de woningbouw. Denk aan gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling en borstwering. Voor een mooi aanzicht kan de gevelbekleding zonder naden in maximale lengten van zes meter worden gemonteerd.

Keralit® gevelbekleding voldoet aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast. Want ook dat is denken aan de toekomst.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij u de vele mogelijkheden zien. Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over gevelbekleding

Een gevelbekleding van massief hout

Hout is hot, althans het uiterlijk ervan. De laatste jaren ziet men op verschillende gebieden een steeds grotere nadruk op een organische look en feel. Deze trend zet zich ook door in de bouw…

Onderhoud gevelbekleding

De buitenzijdes van de appartementencomplexen bestaan tegenwoordig grotendeels uit kunststof gevelbekleding, vandaar het onderhoud van de gevelbekleding erg belangrijk is.

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

Klik hier of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

Alle voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

R

Waardevermeerderend met hoog rendement

R

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

R

Energiekosten besparende technieken

R

In elke stijl leverbaar: klassiek, design, elegant

R

In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie

R

Strakke afwerking

R

Inbraak- en brandwerend

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.