Onze kunststof kozijnen in Utrecht

Door heel Nederland ronden wij projecten naar tevredenheid af. Op deze pagina vindt u de projecten die we in Utrecht hebben afgerond. Denk aan:

 • Bilthoven
 • De Bilt
 • IJsselstein
 • Driebergen
 • Leusden
 • Amersfoort

Kunststof Kozijnen Utrecht

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen in Utrecht? Raam Wereld is dé specialist in kunststof renovatie in de provincie Utrecht. Wij plaatsen kunststof kozijnen door de hele provincie. Dankzij onze showroom en fabriek in Enschede kunnen we snel en efficiënt installeren. Naast kunststof kozijnen leveren en installeren we ook kunststof schuifpuien, gevelbekleding en deuren in Utrecht. Wil je een offerte op maat? Geen probleem. Onze adviseur komt graag langs voor een kennismaking en gesprek. In dit gesprek luisteren we aandachtig naar jouw wensen, en samen met onze adviseur maak je de juiste keuzes: welke kleur, welk profiel, draai- of kantelraam, of misschien een nieuwe kunststof garagedeur? Samen zorgen we voor de beste oplossing. Een afspraak met een van onze adviseurs is eenvoudig te regelen. Je ontvangt direct een offerte, en de installatie van jouw kunststof kozijnen in Utrecht kan snel plaatsvinden.

Snel geïnstalleerd

Onze fabriek is gevestigd in Enschede, Overijssel. Hierdoor kunnen we onze klanten in Utrecht snel voorzien van nieuwe kunststof producten. Wil je onze kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of gevelbekleding en het productieproces met eigen ogen zien? Geen probleem, we nodigen je van harte uit in onze showroom en fabriek.

Projecten in Utrecht

Utrecht is een provincie met een grote variatie aan steden en dorpen. Denk aan steden zoals Utrecht zelf, met haar historische binnenstad, of aan Amersfoort met zijn karakteristieke architectuur. Door deze diversiteit zijn er veel verschillende soorten woningen en gebouwen. De klanten en projecten van Raam Wereld zijn dan ook heel divers: van historische panden tot modern ontworpen woningen.

Eigenaren van historische panden kiezen vaak voor ons Schüco HVL profiel (HoutVerbindingsLook), waarmee het resultaat nauwelijks te onderscheiden is van een houten kozijn of deur. Deze keuze combineert moderne kwaliteit met behoud van de authentieke uitstraling die past bij de historie van de woning. Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen of appartementen is bijvoorbeeld een profiel met een strakke uitstraling geschikt, zoals ons Schüco LivIng- of CT70-profiel. Beide profielen hebben een modern design en dragen bij aan de waardevermeerdering van iedere woning.

Besparing op energierekening

Onze Schüco kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren hebben een tijdloos ontwerp en we bieden een ruime keuze aan kleuren. Je stemt elk Schüco product eenvoudig af op jouw wensen en de stijl van jouw woning. Ontdek hoe kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren van Raam Wereld niet alleen je energierekening met wel 31% kunnen verlagen, maar ook voldoen aan de strenge eisen van het Politie Keurmerk ‘Veilig Wonen’. Voel je veilig én bespaar geld! Bel ons voor meer informatie en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gratis advies + offerte!

De vele mogelijkheden van onze hoogwaardige kunststof producten ontdek je tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs. Maak nu zonder verplichtingen een afspraak en ontvang helder en deskundig advies. Het is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Raam Wereld maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige Schüco profielen, zoals HVL (HoutVerbindingsLook), het LivIng en het CT70 profiel. Al onze producten vervaardigen wij zelf in onze eigen moderne fabriek. Hierdoor hebben wij alles zelf in de hand en voeren we regelmatig strenge kwaliteitscontroles uit.

Onze Schüco kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en terrasdeuren hebben veel voordelen, zoals:

 • Onderhoudsvrij en duurzaam
 • Lagere energierekening (tot wel 31%)
 • Waardeverhoging van je woning
 • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
 • Energiekostenbesparende technieken
 • Snelle installatie
 • Leverbaar in elke stijl: klassiek design, elegant
 • In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie
 • Strakke afwerking
 • Inbraak- en brandwerend
 • Gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Ga voor een lagere energierekening, waardevermeerdering van je woning en een verbeterd wooncomfort door te kiezen voor de hoogwaardige Schüco kunststof producten van Raam Wereld. Laat ons jou direct helpen; maak snel een afspraak en ontvang direct een op maat gemaakte offerte. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, plannen we direct een afspraak met je in. Zo profiteer jij binnenkort ook van de talloze voordelen van onze kunststof kozijnen in Utrecht of een van de andere Schüco producten!

Raam Wereld: hoger wooncomfort en lagere maandlasten.

Ontdek hoogwaardige kunststof oplossingen voor jouw woning in Utrecht bij Raam Wereld. Wij bieden een breed assortiment, waaronder kunststof kozijnen, deuren, ramen, Schuco kozijnen, schuifpuien en meer. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen in Utrecht of specifiek naar kunststof deuren, ramen, of een schuifpui, wij hebben de oplossing voor jou. Vertrouw op onze expertise en kies voor duurzaamheid en stijl in samenwerking met Raam Wereld. Ontvang een op maat gemaakte offerte en ontdek de voordelen van hoogwaardige kunststof producten in de regio Utrecht.

 

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan