Schüco kozijnen met HVL

Raam Wereld produceert ook de nieuwste trend in kunststof kozijnen: Schüco kozijnen met HVL.

 

Raam Wereld produceert 1 van de laatste trends in kunststof kozijnen: Schüco kozijnen met HVL, ofwel een houtverbindingslook.

Met HVL krijgen kunststof kozijnen het uiterlijk en de uitstraling van houten kozijnen. Het zogenaamde ´houteffect´ wordt hiermee extra versterkt dankzij een nerfstructuur.

HVL is een nieuw ontwikkelde hoekverbinding bij kunststof kozijnen. Een onzichtbare lasverbinding, aan de binnenkant van het Schüco profiel. Deze oogt aan de buitenkant als een traditionele rechte verbinding. Precies zoals je het ziet bij een ambachtelijk gemaakt houten kozijn. Er is bijna geen verschil. HVL is, net als alle kunststof kozijnen, onderhoudsvrij, energiebesparend, isolerend en maatvast.

Schüco kozijnen met HVL voldoen aan alle functionele eisen en worden door met name woningbezitters uitermate gewaardeerd. Zij hechten namelijk veel waarde aan esthetische aspecten en de algehele uitstraling van hun woning. Met Schüco HVL is het mogelijk om meerdere soorten en vormen kozijnen uit 1 stuk te maken. Je krijgt dus geen opgedeelde en/of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij je de vele mogelijkheden zien. Wij geven je graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Onze blogberichten over HVL

Waarom kiezen voor Raam Wereld?

In Nederland vind je tegenwoordig veel aanbieders van kunststof kozijnen. Je kunt zelfs je kunststof kozijnen online bestellen. Hoewel dat geweldig klinkt, inmeten blijft specialistisch handwerk.

HVL kozijnen, lijken deze ècht op hout?

Je wilt jouw kozijnen vervangen, en staat dan voor een keuze. Voor welk materiaal kies je? Het liefst heb je houten kozijnen, want die passen het beste bij de uitstraling van je woning.

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

Vraag een offerte aan of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

Alle voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje

R

Onderhoudsvrij en duurzaam

R

Waardevermeerderend met hoog rendement

R

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie

R

Energiekosten besparende technieken

R

In elke stijl leverbaar: klassiek, design, elegant

R

In 64 kleuren leverbaar met kleurechtheidsgarantie

R

Strakke afwerking

R

Inbraak- en brandwerend

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan