Kom langs in onze showroom

Bel ons via
088 – 20 35 200

Chat direct met ons via WhatsApp

Laat een berichtje achter

Wij nemen dan met je contact op! Onze adviseurs begeleiden je bij ieder stap: van de technische vereisten tot aan jouw persoonlijke voorkeuren. Alles wordt geregeld, zodat je optimaal kunt genieten van je woning. Laat je inspireren!

"*" geeft vereiste velden aan

De meest gestelde vragen op een rij

Wie doet de montage?

Één van de tien montageteams van Raam Wereld komt bij je thuis om de producten te monteren. Medewerkers van Raam Wereld hebben gemiddeld minimaal vijf jaar ervaring. Hierdoor is er absolute zekerheid dat de producten op een juiste manier worden gemonteerd.

Moet ik aanbetalen?

Raam Wereld vraagt geen aanbetaling. Je betaalt het bedrag na montage. Wel kan Raam Wereld je vragen om een financiële zekerheid te overleggen. Hierbij kun je denken aan een bankgarantie of een schrijven van je bank of tussenpersoon.

Wat kost een renovatie?

In 90% van de gevallen kan een adviseur van Raam Wereld tijdens een bezoek bij je thuis een prijs afgeven. Tevens kan onze adviseur een richtbedrag afgeven voor uw maandelijkse lasten. Wij adviseren je echter hierover contact op te nemen met jouw bank of hypotheekadviseur. Iedere situatie is namelijk weer anders. Indien je dit wenst, kunnen wij onze vaste tussenpersoon inschakelen voor een bezoek bij jouw thuis.

Zijn kunststof kozijnen ook in andere kleuren leverbaar?

Kunststof kozijnen zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Waren er een tiental jaren geleden alleen nog steriele witte platte kozijnen. Tegenwoordig zijn er kozijnen die de “looks” en de dikte van hout hebben. Raam Wereld levert kunststof kozijnen met en zonder houtnerf in 60 verschillende kleuren.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kozijnen?

Raam Wereld waarborgt bij normaal gebruik en onderhoud de deugdelijkheid van: – de kozijnen voor een periode van 10 jaar; – de luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar; – het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar; – kit voor een periode van 1 jaar.

Nooit meer onderhoud?

Kunststof is een onderhoudsvriendelijk product. Raam Wereld adviseert je de kozijnen te reinigen met een speciaal daarvoor ontwikkeld reinigingsproduct

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan