Z

Geen aanbetaling

Z

Betaal na montage

Z

Gratis adviesgesprek

Z

20 jaar ervaring

Z

Schüco partner

Z

Geen aanbetaling

Z

Betaal na montage

Z

Gratis adviesgesprek

Z

Schüco partner

Onze kunststof kozijnen in Friesland

Door heel Nederland ronden wij projecten naar tevredenheid af. Op deze pagina vindt u de projecten die we in Friesland hebben afgerond. Denk aan:

  • Leeuwarden
  • Burgum
  • Drachten
  • Workum
  • Sneek
  • Wolvega

 

Passie voor het vak

Raam Wereld heeft ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren jouw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om je persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Lenteweg 6c
7532 RB Enschede

KvK: 08119498
T: 088 – 20 35 200
E: info@raamwereld.nl

Klanten waarderen ons met

 4,5 / 5

“Na een afspraak en bezoek van de vertegenwoordiger besloten over te gaan op kunststof kozijnen is deze klus naar volle tevredenheid op de afgesproken tijd uitgevoerd.”

– Arnold

© 2021 – Raam Wereld B.V. – PrivacybeleidDisclaimer