Onze klantervaringen

We laten onze klanten graag het woord doen over hoe zij onze dienstverlening en service ervaren bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

I Love Saté kiest voor een schuifpui van Raam Wereld

I Love Saté kiest voor een schuifpui van Raam Wereld

“Vanuit onze cultuur zijn we heel gastvrij en iedereen mag binnenkomen. Een open schuifpui nodigt uit en geeft onze gasten het gevoel dat ze gewoon binnen mogen lopen. Daarom hebben we gekozen voor een schuifpui. Ook hebben we bewust gekozen voor een kunststof schuifpui, omdat we geen onderhoud willen”

Lees meer
Sinds de kunststof kozijnen is de verwarming niet aan geweest

Sinds de kunststof kozijnen is de verwarming niet aan geweest

Kicky begint direct te vertellen over de poes die ze, sinds de kunststof kozijnen geplaatst zijn, niet meer kunnen horen: “Ze stond vaak buiten bij de achterdeur te miauwen dat ze naar binnen wilde, maar nu zien we haar alleen miauwen en horen we haar niet meer. De eerste keer dat we dat meemaakten…

Lees meer
Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

Arjen en Erica vertellen er enthousiast over: “Het huis kochten we in 2019. Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds en de vloeren… Alles was verouderd of niet geïsoleerd…”

Lees meer
Lage investering voor Serina en Frank dankzij Warmtefonds

Lage investering voor Serina en Frank dankzij Warmtefonds

Serina begint enthousiast te vertellen: “Wij wonen hier geweldig. Net buiten het centrum van Arnhem in een rustige, natuurrijke buurt. Ons gezin bestaat uit 3 kinderen waarbij veel ruimte goed uitkomt. In dit huis vonden we die ruimte.” Bij aankoop van de woning wisten Serina en Frank…

Lees meer

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan