Onze klantervaringen

We laten onze klanten graag het woord doen over hoe zij onze dienstverlening en service ervaren bij de aanschaf van kunststof kozijnen.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

Arjen en Erica vertellen er enthousiast over: “Het huis kochten we in 2019. Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds en de vloeren… Alles was verouderd of niet geïsoleerd…”

Lees meer
Lage investering voor Serina en Frank dankzij Warmtefonds

Lage investering voor Serina en Frank dankzij Warmtefonds

Serina begint enthousiast te vertellen: “Wij wonen hier geweldig. Net buiten het centrum van Arnhem in een rustige, natuurrijke buurt. Ons gezin bestaat uit 3 kinderen waarbij veel ruimte goed uitkomt. In dit huis vonden we die ruimte.” Bij aankoop van de woning wisten Serina en Frank…

Lees meer
Lagere energielasten voor Wolter Feiken dankzij kunststof kozijnen

Lagere energielasten voor Wolter Feiken dankzij kunststof kozijnen

Dit keer spreken we met Wolter Feiken, 77 jaar. Hij is zijn loopbaan ooit begonnen als schrijver bij de Provinciale Waterstaat van de Provincie Drenthe en groeide door tot stafmedewerker bij Onderhoud Wegen en Kanalen. Zijn laatste werkzaamheden? Hoofd van de afdeling Ondersteuning bij Wegen en Kanalen.

Lees meer

Passie voor het vak

Raam Wereld heeft ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Ze doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie.