Lagere investering dankzij het Warmtefonds

Serina. 35 jaar. Beroep Administratief Medewerker. Frank. 39 jaar.  Beroep Museum Collectiebeheerder. 

Serina begint enthousiast te vertellen: “Wij wonen hier geweldig. Net buiten het centrum van Arnhem in een rustige, natuurrijke buurt. Ons gezin bestaat uit 3 kinderen waarbij veel ruimte goed uitkomt. In dit huis vonden we die ruimte.”

Bij aankoop van de woning wisten Serina en Frank dat er veel schilderonderhoud aan zat te komen. Iets waar ze eigenlijk niet op zaten te wachten. “Frank en ik hebben een drukke baan met veel verantwoordelijkheden. Plus een druk gezin. Wij wilden het liefst een leven met zo min mogelijk woningonderhoud. Om die reden hebben we besloten om alle houten kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen. We wisten van tevoren dat dit een beste investering ging worden en onderzochten daarom of we in aanmerking kwamen voor het Warmtefonds. Dit bleek het geval waardoor we de volgende stap hebben gemaakt: het vinden van een goede leverancier voor kunststof kozijnen”, aldus Serina.

Via vrienden bij Raam Wereld uitgekomen

“Eigenlijk wisten we niet goed waar we moesten beginnen. Online zijn er veel aanbieders, maar je wilt toch ervaringen horen van anderen. We zijn in ons vriendenkring gaan rondvragen. Een van onze vrienden gaf ons het advies om eens te gaan praten met een adviseur van Raam Wereld. Hier hadden zij goede ervaringen mee”, vertelt Serina.

Eenmaal in gesprek met een medewerker van Raam Wereld kwamen Serina en Frank terecht bij Donny, een van de adviseurs van Raam Wereld. Op korte termijn was er al een afspraak mogelijk. “We zaten met veel vragen, dus dat we snel terecht konden was wel zo prettig. Met de oude kozijnen was het namelijk lastig om te luchten, mede door de positie van de te kleine openslaande ramen. Deze gingen naar buiten open. Je kunt je voorstellen dat dit niet heel erg praktisch is als het regent.”

Complete woningrenovatie in 2 stappen

Toen Donny binnenkwam, merkte hij direct op wat een leuk huis het was en de grote hoeveelheid ruimte. Serina: “Naast dit aardige compliment hadden we snel door dat Donny wist waar hij het over had. Meer dan genoeg ervaring met kunststof kozijnen. Donny maakte een inschatting van onze wensen, maar keek ook naar meer mogelijkheden. Hij kwam met een aantal voorstellen om ons wooncomfort te verhogen. Daar zijn we hem nog steeds dankbaar voor. Eén van onze wensen was om ons huis grotendeels te voorzien van kunststof kozijnen, maar wel in 2 stappen. Samen met Donny hebben we een planning gemaakt.”

Stap 1:
Het vervangen van alle kozijnen aan de voorkant op de eerste verdieping en de zolder. Dit wilden we graag rond april, omdat ik uitgerekend was van onze zoon.

Stap 2:
Het vervangen van alle kozijnen aan de achterkant op de eerste verdieping en de zolder en aan de voorkant de voordeur en het keukenraam. Deze laatste stap was afgelopen oktober afgerond.

 

De renovatie verliep rustig en met weinig troep

“Beide renovaties gingen bijzonder snel,” vertelt Serina, “In de ochtend stonden de monteurs van Raam Wereld om stipt 08.00 uur voor de deur en gingen ze direct aan de slag. Heel netjes en secuur! Eerst verwijderden ze de houten kozijnen om daarna de kunststof kozijnen te monteren. Het resultaat was direct zichtbaar.

“Tegen 15.00 uur waren de monteurs klaar. De gehele tijd was er weinig lawaai en alles werd keurig opgeruimd. Ik had verwacht na de renovatie in een huis te zitten vol met troep en stof, maar niets was minder waar. Al met al viel het ons allemaal mee. Vooral ook omdat dankzij het Warmtefonds de totale investering een stuk lager uitviel. Wij hebben er veel meer wooncomfort voor teruggekregen. Nu kunnen we het huis goed luchten en denken we dat we op de lange termijn zelfs op de energiekosten besparen! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.”

Score van de klant voor Raam Wereld

 4,5 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.