Raam Wereld

Hoogwaardige kunststof producten tegen een concurrerende prijs. Wij laten de grens vervagen tussen binnen en buiten.

Onze werkwijze

Raam Wereld heeft veel ervaring en kennis in huis. Onze medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. We doen er alles aan om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken. Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Kies voor een persoonlijk gesprek met 1 van onze gespecialiseerde adviseurs. In dit gesprek laten wij je de vele mogelijkheden zien, wij geven je graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak gerust een vrijblijvende afspraak met 1 van onze adviseurs. Aan deze afspraak zitten geen kosten verbonden. Het is dus geheel vrijblijvend. 

Vraag een offerte aan of bel 088 -  20 35 200 voor een afspraak!

1

Kennismaking & inventarisatie

De eerste stap naar een nieuw product begint met een vrijblijvend gesprek met 1 van onze adviseurs. In dit gesprek luisteren wij goed naar jouw wensen en bekijken we samen jouw huis en bespreken we de mogelijkheden.

2

Opmeting & Planning

De opmeter bespreekt nogmaals met je wat er is afgesproken met onze adviseur. Op deze manier weten we samen precies wat je wensen zijn en weet je precies wat je kunt verwachten. Tot in detail.

3

Productie

Het formulier voor het inmeten wordt samen met alle details en je wensen naar onze fabriek gestuurd, waar je kozijnen en/of deuren op maat worden geproduceerd.

4

Montage

Zodra we samen de datum van montage hebben bepaald, ontvang je van ons een bevestigingsbrief. Nadat jouw producten zijn gemonteerd vindt de oplevering plaats.

Garantie & Certificaten

Onze hoge kwaliteit nemen we uiterst serieus. Doordat wij het productieproces in eigen hand hebben, door middel van een eigen en ultramoderne fabriek, kunnen we hoogwaardige kwaliteit bieden tegen een concurrerende prijs. Deze combinatie maakt ons onderscheidend voor klanten. En dat wordt gewaardeerd! Schüco als leverancier van de meest hoogwaardige en duurzame profielen, vakkennis, meer dan 20 jaar ervaring en tevreden klanten door het hele land maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Al onze producten worden geleverd tegen een concurrerende prijs waar jij, als klant, van profiteert.

Wij adviseren je de tijd te nemen voor een nauwkeurig, gespecialiseerd en persoonlijk advies. Je kunt van ons een scherp en op maat gemaakt advies verwachten. Wij staan voor onze kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Al meer dan 20 jaar lang!

Al sinds jaren is Raam Wereld dé specialist op het gebied van productie en installatie van o.a. kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding.

Raam Wereld is zeer klantgericht. We bouwen graag aan een goede relatie met onze nieuwe en bestaande klanten. Dat doen we al meer dan 20 jaar. Zo werken wij met gespecialiseerde adviseurs die bij onze klanten thuiskomen voor een goed advies waardoor de woonwensen omgezet kunnen worden in realiteit. Onze klanten ervaren ons als een specialist op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, serres, gevelbekleding, tuin & terras deuren en horren.

Wat ons uniek maakt is dat wij het hele productieproces in eigen hand hebben. Van halffabricaat tot en met de montage. In onze ultramoderne fabriek werken iedere dag meer dan 55 mensen aan uw product. Door alles in eigen beheer te produceren en te monteren houden wij de controle op onze productie en kwaliteit. Naast onze kwaliteitsgarantie zijn we zeer flexibel in maatwerk maar ook in levertijden.

Uw opdracht wordt altijd met de grootste zorg en oog voor detail uitgevoerd. Al onze producten dragen bij aan het verhogen van uw wooncomfort, het verhogen van de waarde van uw woning en het naar beneden brengen van uw energielasten. Daarnaast zijn we trots op onze eigen montageteams van vakbekwame monteurs. 

Ons productaanbod bestaat o.a. uit kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken, boeibeplating, screens en horren.

 

w

Makkelijk afspreken

Kwalitatief product

20+ jaar ervaring

Jaques

“Zowel vertegenwoordiger, inmeter als montageploeg Bas en Roland, hebben correct en keurig werk afgeleverd binnen de tijd (zelfs sneller door overwerken). Ondanks het moeilijk verwijderen van stalen kozijnen met isolerende beglazing (komt niet vaak voor….) ging het slopen zonder veel problemen en werden de gevelkozijnen, ramen en deur ruim binnen de afgesproken termijn keurig gemonteerd en opgeleverd”



José

 De vertegenwoordiger kwam bij ons thuis en heeft onze wensen uitvoerig met ons doorgesproken en vervolgens een prima aanbod gedaan. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. De kwaliteit van de schuifpui en het geleverde werk is uitstekend. We zijn zeer tevreden en bevelen Raam Wereld van harte aan.



Ad

Op 25 mei 2021 mochten wij Donny verwelkomen. Vriendelijk en professionele uitleg van de mogelijkheden. Meedenken in de huidige situatie plus een compleet pakket en prijs werden achtergelaten, totaal niet opdringerig. Wij hebben er even over nagedacht. Op 31 mei kwam Donny terug en hebben wij onder voorwaarde van dit jaar leveren en plaatsen de overeenkomst ondertekend. In onze optiek: goed bedrag voor het complete pakket. Vol vertrouwen.



Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan