Sinds de kunststof kozijnen is de verwarming niet aan geweest.

Het is de eerste week van oktober wanneer we een gesprek hebben met Twan (33 jaar, Test Engineer kunststof leidingen) en Kicky (29 jaar, nagelstyliste en lerares Zorg en Welzijn in opleiding).

Kicky begint direct te vertellen over de poes die ze, sinds de kunststof kozijnen geplaatst zijn, niet meer kunnen horen: “Ze stond vaak buiten bij de achterdeur te miauwen dat ze naar binnen wilde, maar nu zien we haar alleen miauwen en horen we haar niet meer. De eerste keer dat we dat meemaakten, werden we blauw van het lachen! De kozijnen zijn dus echt geluidsisolerend. Sinds we de kunststof kozijnen hebben is de verwarming ook nog niet aan geweest en we hebben toch al een paar koude dagen achter de rug”.

Waarom doen we dit eigenlijk?

Voor Twan en Kicky was het heel logisch om deze renovatie uit te voeren. “Al in februari van dit jaar werd het duidelijk dat de gasprijzen zouden gaan stijgen. De energiemaatschappijen waren toen al bezig de prijzen fors te verhogen. We hadden geen idee welke kant het op zou gaan. Daarnaast was ons huis al zeer tochtig. Je kon de koude lucht van buiten naar binnen voelen komen. Midden in de winter was dit vooral te merken. Hierdoor waren we genoodzaakt de verwarming hoger te zeggen. Dat merkten we toen al aan onze energierekening. Dat in combinatie met de onzekere energieprijzen heeft ons doen besluiten om te kiezen voor kunststof kozijnen”, vertelt Twan. 

 

Via mijn broer kwamen we in contact met René van Raam Wereld 

“Onze houten kozijnen waren echt slecht. Ze waren op”, vertelt Twan, ”Met de stijgende energieprijzen, kozijnen en deuren die tochten plus de wens om ons wooncomfort te verhogen, was de keuze voor kunststof kozijnen makkelijk te maken. Het liefst kozijnen die lijken op houten kozijnen. Via mijn broer kregen we de tip om eens te praten met René van Raam Wereld. Mijn broer had goede ervaringen met hem.”

Kicky vult hem aan: “Persoonlijk contact en advies is voor ons heel belangrijk, dus we waren blij met deze tip. Snel na het eerste telefoontje met René zat hij hier aan tafel. We hadden direct een klik met hem. Ook René zag de bui met idiote energieprijzen al hangen en kwam met de tip om de voordeur ook te vervangen. Dat blijkt namelijk vaak een veroorzaker van tocht. Nadat we samen met René door het huis zijn gelopen en hij onze wensen had aangehoord, is hij aan de slag gegaan met een voorstel. Kort na het gesprek kregen we een mail van hem met het voorstel. We waren direct enthousiast. Niet alleen over het aantal en soort kozijnen, maar ook over de prijs. Het voorstel was meteen goed.”

 

We hebben gekozen voor het CT70 profiel en een nieuwe voordeur 

“Naast de verduurzaming van ons huis wilden we ook een mooier aangezicht. Daarom kozen we met behulp van René voor het CT70 profiel van Schüco. Dit is een mooi strak profiel wat niet van houten kozijnen te onderscheiden is. We hebben het raam aan de voorkant vervangen, aan de achterkant dubbele deuren geplaatst en boven zijn alle ramen vervangen”, vertelt Twan.

Het verschil tussen houten en kunststof kozijnen hebben we laatst nog ervaren

Kicky vertelt dat zij en Twan laatst op bezoek waren bij vrienden voor het kraamschudden. Het viel hen beide op dat het huis koud en tochtig was. Ook hadden deze vrienden de verwarming aan op dat moment. “Dat was wel bijzonder om te ervaren. Het was ook een soort van extra bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt!”, aldus Kicky.

Onze ervaring met René en Raam Wereld is top

“Het hele traject, vanaf de eerste ontmoeting, het advies, het inmeten en het plaatsen van de kozijnen was echt top”, vertelt Kicky, “De kozijnen zitten er nu net 3 weken in en we zijn heel tevreden. Vooral het contact met René verliep vlot.”

Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9.5

Score van de klant voor Raam Wereld

 4,5 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan