Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

“Vanuit onze cultuur zijn we heel gastvrij en iedereen mag binnenkomen. Een open schuifpui nodigt uit en geeft onze gasten het gevoel dat ze gewoon binnen mogen lopen”

Van uitzendbureau naar succesvol afhaalrestaurant 

Avi Fennema – Widjojoatmodjo heeft samen met haar man een succesvol uitzendbureau gerund.

Toen ze 50 jaar werd, zei ze tegen haar man: “Ik ga van je scheiden als zakenpartner, ik ga iets anders doen”, vertelt Avi met een grote glimlach, “Ik kom uit een cultuur waar koken en eten een grote culturele waarde heeft, dus koken is een belangrijk deel van mijn leven. Daar wilde ik iets mee doen. Ik heb mijn man zover gekregen om het uitzendbureau te verbouwen naar een restaurant!”

Begonnen met 1 soort saté en inmiddels ook catering voor 200 personen 

 “We zijn begonnen met 1 soort saté en een aantal maaltijden. Inmiddels hebben we de Saté Experience en deze bestaat uit 11 soorten. Naast maaltijden verzorgen we inmiddels ook catering. Nog niet zo lang geleden heb ik gekookt voor 150 leden van de rugbyclub en hebben we de maaltijden voor een kinderdagverblijf verzorgd”, vertelt Avi vol trots, “We hebben ook een foodcar waarmee we op evenementen staan. Ons eten wordt overal hartelijk ontvangen en dat doet ons goed! We zijn een groot succes in Almere en we willen niet verder groeien. We kunnen nu onze kwaliteit waarborgen en hierin doen we geen concessies.”

 

Waarom gekozen voor een kunststof schuifpui 

“Vanuit onze cultuur zijn we heel gastvrij en iedereen mag binnenkomen. Een open schuifpui nodigt uit en geeft onze gasten het gevoel dat ze gewoon binnen mogen lopen. Daarom hebben we gekozen voor een schuifpui. Ook hebben we bewust gekozen voor een kunststof schuifpui, omdat we geen onderhoud willen. Via renovatieprojecten hier in de buurt kwamen we in aanraking met de naam Raam Wereld. We hebben contact gezocht en één van de adviseurs is hier op bezoek geweest voor advies. Na het gesprek kregen we snel een offerte die direct goed was en een korte tijd later zat de schuifpui erin. Binnen 1 dag was het geplaatst!”

 

“We zijn er super tevreden over en het geeft een nog meer gezellige uitstraling aan I Love Saté’.

Het is één van de beste investeringen die we gedaan hebben!”, sluit Avi af.

Onze ervaring Raam Wereld is dat ze vlot zijn en scherpe prijzen hanteren

Laura en Edsard uit Apeldoorn 

Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9

Score van de klant voor Raam Wereld

 4,5 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan