Voordelige subsidie voor de nieuwe kunststof kozijnen

Joop Vermeer. 70 jaar. Gepensioneerd docent Nederlands. Samen met Tonny Vermeer. 69 jaar. Gepensioneerd lerares Spaans.

Joop en Tonny zijn in 1988 hier komen wonen. Sindsdien zijn zij altijd bezig geweest met renovaties en verbeteringen aan hun woning. “Een van de eerste verbeteringen was de lichtkoepel in de achterkamer, welke doorloopt in de serre. We zijn echt natuurmensen,” vertelt Tonny, “Door die serre lijkt het net alsof we midden in het bos zitten. Je merkt bijna geen verschil tussen binnen en buiten. We hebben een prachtige tuin en waar je ook staat in de woonkamer… Je hebt altijd goed zicht op de tuin. Het licht valt prachtig naar binnen.”

Na houtrot op zoek naar subsidie voor kunststof kozijnen

Joop: “De laatste keer dat onze schilder hier was, bleek dat er veel houtrot in onze houten kozijnen zat. Ik was er na al die jaren onderhoud wel een beetje klaar mee. Ook dit keer moest er veel worden gerepareerd aan de houten kozijnen. Het grootste gedeelte moest opnieuw worden geschilderd. Naast het feit dat het veel werk en gedoe is, kost het veel geld.”

Het slechte bericht van de schilder was aanleiding voor Joop en Tonny om zich te verdiepen in de voordelen van kunststof kozijnen. “Ik heb onderzoek gedaan naar goede, duurzame profielen, betrouwbare leveranciers met een eigen fabriek waar ze Schüco verwerken en of hun montageteams net werk leveren. Tijdens mijn onderzoek kwam ik de voordelige lening vanuit de Energiebespaarlening tegen. Dit is een lening (subsidie) die in 10 jaar afgelost kan worden tegen een heel aantrekkelijk rentetarief. Met alle informatie op een rijtje hebben we eenvoudig de keuze kunnen maken voor kunststof kozijnen”, vertelt Joop.

Direct de voordelen van kunststof kozijnen; lagere energielasten

Na wat rond te hebben gevraagd in hun kring van vrienden en kennissen, kwamen Joop en Tonny uit bij Raam Wereld: “We maakten kennis met Alex, een van de adviseurs van Raam Wereld. Tijdens dit zeer prettige gesprek kregen we meteen gevoel bij het kostenplaatje. Alex luisterde goed naar onze wensen. Hij kwam dan ook met goede voorlichting en adviezen. Zo zei hij dat wij al snel lagere energiekosten gingen ervaren dankzij de kunststof kozijnen. En Tonny houdt echt alles bij qua kosten en het klopte wat Alex zei. Het scheelt echt een stuk!”

Het hele traject van aanvraag voor subsidie tot en met het plaatsen ging heel vlot

“Na goedkeuring op de offerte van Raam Wereld en toezegging voor de subsidie, zijn we aan de slag gegaan met de planning. Als eerste wilden we de kozijnen van de serre vervangen en zo ook het glas naar HR++ glas. Daarna de voordeur en het badkamerraam. Ik geloof dat het hele project, van aanvraag tot het plaatsen, ongeveer 2 maanden heeft geduurd”, vertelt Tonny.

Het wooncomfort van Joop en Tonny is optimaal geworden sinds de komst van hun kunststof kozijnen. Zo horen ze bijna geen geluid meer van buiten en merken ze het in de stookkosten. Tonny: “Daarnaast ziet de kunststof er zo mooi uit. Dankzij ons gekozen profiel zie je geen verschil met houten kozijnen. We zijn er heel blij mee!”

De monteurs van Raam Wereld hebben uiterst goed werk geleverd

“Die jongens hebben ontzettend hard gewerkt,” vertelt Joop, “In de ochtend kwamen de monteurs met een bus voorrijden en gingen ze direct aan het werk. Het viel me direct op dat ze zeer ervaren aan de slag gingen en de boel keurig bijhielden. Ze hebben alle troep opgeruimd en alles netjes aangeveegd. We zijn echt heel blij met het eindresultaat!”

Score van de klant voor Raam Wereld

 4,75 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.