Sinds april dit jaar hebben we boven ook alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen 

Wat kunnen we doen om ons huis te verduurzamen?

Dat was de vraag van Laura. Zij is 39 jaar, IT’er van beroep en haar man Edsard is 40 jaar en hovenier van beroep. Laura en Edsard wonen in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn.

Laura vertelt dat ze het belangrijk vindt om een duurzaam huis te hebben. Niet alleen om te besparen op energiekosten, maar ze is zich ook bewust van het feit dat investeren in duurzaamheid een positieve invloed heeft op de waarde van hun huis. 

De eerste stappen in verduurzamen

“We hebben dit huis een aantal jaren geleden gekocht als ‘opknaphuis’. Zo was het glas in de aluminium kozijnen op de bovenverdieping nog nooit vervangen en was de isolatie echt heel slecht. Langs de schoorsteen konden we via het dak naar buiten kijken. Tocht aan alle kanten dus!”, aldus Edsard, “We zijn begonnen met het tochtvrij maken van het huis. De eerste stap was nieuwe kozijnen beneden en een schuifpui. Sinds april dit jaar hebben we boven ook alle kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen.”

 

Groter wooncomfort en geen tocht meer

“Sinds het plaatsen van de kunststof kozijnen boven, beneden en de schuifpui ervaren we een veel groter wooncomfort en geen tocht meer. Dit merken we ook aan de warmte die normaal in het huis blijft hangen. Het is nu zomer en de warmte blijft buiten. Dat is bijzonder om te ervaren”, vertelt Laura, “We hebben ook gekozen voor horren. Hierdoor kunnen we ’s nachts lekker een raam open laten staan en het huis luchten zonder dat er insecten binnenkomen! Ook zijn we heel blij met de kleuren. Zo is de lambrisering antraciet en zijn de kozijnen en schuifpui zwart. Dit geeft een strakke en tijdloze look.”

 

Raam Wereld had de scherpste offerte 

“Uiteraard hebben we meerdere offertes opgevraagd. Op basis van de offerte die we van Raam Wereld hebben ontvangen, was de keuze voor deze partij snel gemaakt. Vooral het gesprek met de adviseur van Raam Wereld gaf ons het beste gevoel. Na akkoord op de offerte kregen we snel een datum wanneer de kozijnen geplaatst konden worden. Alles verliep heel soepel en we zijn dik tevreden met het resultaat!”, sluit Edsard af.

Onze ervaring Raam Wereld is dat ze vlot zijn en scherpe prijzen hanteren

Laura en Edsard uit Apeldoorn 

Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9

Score van de klant voor Raam Wereld

 4,5 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan