Waarom kiezen voor Raam Wereld?

In Nederland vind je tegenwoordig veel aanbieders van kunststof kozijnen. Je kunt zelfs je kunststof kozijnen online bestellen. Hoewel dat geweldig klinkt, inmeten blijft specialistisch handwerk. Goed en persoonlijk advies blijft dan weer mensenwerk. Tenminste dat is onze mening, gebaseerd op onze ervaring. Dus waarom kiezen voor Raam Wereld, gevestigd in Enschede?

Vele soorten wensen, behoeften en kozijnen langs zien komen

Niet dat we onszelf op de borst willen kloppen, maar we hebben wel een aantal unieke eigenschappen in huis welke in het voordeel zijn van jou. Op jaarbasis doen wij gemiddeld zo’n 250 renovaties voor klanten door heel Nederland. Dit cijfer groeit ieder jaar. Dit doen we ook al 20 jaar en dat betekent dat we al best wat ervaring hebben opgedaan met veel verschillende wensen en behoeften van klanten, het produceren van vele soorten kozijnen en het plaatsen ervan.

Eigen productie in eigen land

Veel leveranciers laten de kunststof kozijnen produceren in het buitenland. Alleen hier gelden vaak andere kwaliteitsnormen dan in Nederland. In Nederland staat duurzaam en milieubewust produceren voorop. Daarom heeft Raam Wereld een eigen fabriek waar iedere dag een team van 55 mensen werkt met geavanceerde machines.

Onze productielijn is geheel ingericht om het hoogste rendement uit Schüco profielen te halen, maar ook om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Zo kunnen wij korte levertijden beloven en je snel voorzien van kunststof kozijnen. Een eigen fabriek is iets waar wij 15 jaar geleden bewust voor kozen. De investering is het meer dan waard geweest, want we kunnen een hoge kwaliteit leveren in een korte tijd. We zijn zelf in controle en onafhankelijk van andere partijen.

Solide, betrouwbare leverancier

Je kunt er dus op vertrouwen dat Raam Wereld een solide leverancier is voor kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, rolluiken, boeibeplating, screens en horren. Wil je rode kunststof kozijnen, kozijnen met een ‘hout verbindings look’ of wil je alleen de bovenverdieping of 1 raam van je uitbouw voorzien van kunststof kozijnen? Geen probleem. Raam Wereld is flexibel en we bieden dan ook veel mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wil je een uitgebreid gesprek over alle mogelijkheden? Dan komt een adviseur van ons graag langs voor een goed gesprek. Dit gesprek is overigens helemaal gratis.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan