Goed nieuws over de subsidie voor kunststof kozijnen voor 2023!

Net als de jaren voor 2022 valt de subsidie voor isolatie weer onder de ISDE maar voor 2023 is er een belangrijke wijziging die voor jou heel interessant is. Het is namelijk in het nieuwe jaar mogelijk om voor 1 isolatiemaatregel subsidie aan te vragen. Je ontvangt bijvoorbeeld ook subsidie voor kunststof kozijnen wanneer je kiest voor alleen kunststof kozijnen met HR++ glas. Dat is geweldig nieuws!

Hoe zit het precies in elkaar?

Het is heel simpel. Je ontvang subsidie voor het nemen van 1 isolatiemaatregel i.p.v. meerdere. Maar kies je bijvoorbeeld voor kunststof kozijnen met HR++ glas en een warmtepomp dan kun je subsidie krijgen voor 2 maatregelen. 

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je wel voldoen aan een aantal voorwaarden. We verwachten zelf dat er geen wijzigingen zullen zijn ten opzichte van de subsidievoorwaardes van 2022. De complete voorwaarden voor de ISDE die op dit moment gelden kun je vinden op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, ofwel de RVO.

Er is nog meer goed nieuws!

Heb je na 2 april 2022 1 isolatiemaatregel genomen dan kun je namelijk aanspraak maken op de subsidie. De regel om ook subsidie te geven voor het nemen van één isolatiemaatregel geldt namelijk voor alle isolatiemaatregelen die ná 2 april 2022 zijn uitgevoerd. De subsidie voor één isolatiemaatregel is wel pas in 2023 aan te vragen.

Tip!

Heb je na 2 april 2022 isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas laten plaatsen of heb je het op de planning staan voor dit jaar nog? Vergeet dan niet om de subsidie voor kunststof kozijnen in 2023 aan te vragen. Heb je de afgelopen 2 jaar al 2 maatregelen genomen die onder de ISDE vallen? Dan kun je gewoon gebruik maken van de ISDE subsidie 2022 en je subsidieaanvraag direct starten.

Hoeveel procent van mijn investering kan gesubsidieerd worden?

Dat ligt eraan hoeveel maatregelen je neemt en de kosten ervan. Kies je voor 2 maatregelen dan ontvang je 30% van de totale kosten. Kies je voor 1 maatregel dan ontvang je 15% subsidie van de totale kosten. Niet gek toch?

Komen de kunststof kozijnen van Raam Wereld in aanmerking voor subsidie?

Zeker! Onze Schüco kozijnen zijn de beste die verkrijgbaar zijn en samen met HR++ glas is de isolatiewaarde zeer goed. Interessant toch?

Ik kan hulp gebruiken!

Dat snappen we heel goed. Het aanschaffen van kunststof kozijnen hebben we heel gemakkelijk gemaakt voor je. Vanaf een goed advies, het kiezen van profielen en kleuren tot aan het inmeten, we helpen je graag. Ook voor subsidies mag je ons om hulp vragen. Wil je een afspraak maken die ook nog eens geheel vrijblijvend is? Vul dan het contactformulier in. We helpen je graag.

Hierbij de link naar ISDE https://www.isde.nl

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan