Deuren: Raam Wereld heeft een ruime keuze

In je eigen huis wil je je natuurlijk veilig voelen. De kwaliteit en de stevigheid van uw deuren spelen daar een belangrijke rol in. Al onze deuren zijn uitvoerig getest op veiligheid en hebben dan ook het Veilig Wonen keurmerk.

Een deur heeft meerdere functies. Naast dat een deur een wezenlijk onderdeel is van uw veiligheid heeft het ook een optische functie. Een goed gekozen deur, qua stijl en kleurstelling, is een waardevermeerdering van je woning. Wij helpen je graag met kiezen.

 

Uitgebreide keuze in kunststof deuren

Raam Wereld heeft een uitgebreide keuze in kunststof deuren. Verschillende soorten glas, stijlen maar ook vele opties. Zoek je een tuin of een achterdeur? We hebben een groot aanbod en we kunnen je laten zien waar andere klanten voor hebben gekozen.

Je kan ook je eigen deur samenstellen. Tot in het kleinste detail. Zelfs de deurklink is af te stemmen op jouw wensen. Voordeuren, achterdeuren, garagedeuren en tuindeuren, Raam Wereld helpt je graag!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan