Bespaar tot wel 30% op je energierekening!

Als je actief bezig bent met het verlagen van jouw energiekosten, dan is het investeren in kunststof kozijnen een verstandige keuze. Vanaf 1 januari 2024 zal de overheid het prijsplafond niet langer handhaven. Wees slim en overweeg een investering in kunststof kozijnen.

Het gebruik van kunststof kozijnen in plaats van traditionele houten of metalen kozijnen kan aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Dit komt doordat kunststof kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen hebben. Ze verminderen warmteverlies en voorkomen tocht, waardoor je minder hoeft te stoken om je huis warm te houden.

Hoewel de exacte besparingen variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van je huis, het klimaat en de kwaliteit van de kozijnen, wordt vaak geschat dat kunststof kozijnen tot wel 30% energie kunnen besparen ten opzichte van oudere kozijnen. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een verminderde ecologische voetafdruk, waardoor kunststof kozijnen een duurzame en kostenbesparende keuze zijn voor woningeigenaren. Het is echter belangrijk om te investeren in hoogwaardige kunststof kozijnen en professionele installatie om de beste resultaten te behalen.

Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

We kunnen samen de beste oplossing vinden die past bij jouw behoeften en budget. Laat ons weten wanneer het jou uitkomt voor een vrijblijvend gesprek of een huisbezoek, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Samen kunnen we jouw huis transformeren in een duurzamere en comfortabelere leefomgeving.

Neem gerust contact met ons op, en we kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan een groenere toekomst.

Met vriendelijke groet,

Raam Wereld 

Jouw gegevens

DD slash MM slash JJJJ

Gegevens van de potentiële klant

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan