Minder geluid in huis en een lagere energierekening!

Onze klanten kiezen vaak voor kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien of gevelbekleding

vanwege hun duurzaamheid. Ze bieden tot wel 31% energiebesparing, verminderen tocht aanzienlijk, houden de warmte binnen en zorgen voor een rustiger huis met minder geluidsoverlast van buiten. Onze Schüco profielen zijn niet voor niets hoogwaardige en innovatieve producten, vervaardigd met vakmanschap uit Duitsland.

In een gemiddelde woning bedraagt het geluidsniveau 43 decibel

veroorzaakt door verkeer, buren en andere geluidsbronnen zoals apparaten.

 

Kunststof kozijnen met Schüco profielen verminderen dit geluidsniveau aanzienlijk. De profielen zijn ontworpen om te voorkomen dat koude of warme lucht van buiten naar binnen komt, wat ook geldt voor geluidsoverdracht via de lucht.

  Onze adviseurs staan klaar om meer te vertellen over hoe onze producten zorgen voor minder tocht en geluidsoverlast in jouw woning. Neem contact met ons op voor advies op maat!

  Onze ervaring Raam Wereld is dat ze vlot zijn en scherpe prijzen hanteren

  Laura en Edsard uit Apeldoorn 

  Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9

  Score van de klant voor Raam Wereld

   4,5 / 5 sterren

  Passie voor ons vak

  We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

  Interesse in één van onze producten?

  Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

  "*" geeft vereiste velden aan