Woon je in de provincie Groningen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Je maak namelijk kans op een subsidie van €10.000,- wanneer je je woning wilt verduurzamen

Kunststof kozijnen met HR++ glas vallen onder de subsidieregeling. Dit komt omdat kunststof kozijnen met HR++ glas bijdragen aan energiebesparing en een duurzame investering voor de toekomst vormen.

Hoe interessant is het dat je een subsidie kunt krijgen als je je woning wilt verduurzamen om te besparen op je energielasten? Heel interessant, toch? Kunststof kozijnen en deuren zorgen voor aanzienlijke besparingen. Ze zijn gemaakt van uiterst duurzaam materiaal en ontworpen om jarenlang mee te gaan zonder noemenswaardig onderhoud. Bovendien verhogen kunststof kozijnen en deuren de waarde van je woning!

Bij Raam Wereld weten we dat er verschillende subsidieregelingen beschikbaar zijn voor het verduurzamen van woningen in Groningen. Hier zijn enkele belangrijke punten:

 

Subsidie Bedragen

 • Verduurzaming van woningen: Voor kunststof kozijnen met HR++ glas kun je in aanmerking komen voor een subsidie van €10.000,-. Dit valt onder de subsidie voor energiebesparende maatregelen in Groningen.
 • Andere maatregelen: Naast kunststof kozijnen kun je ook subsidies krijgen voor andere energiebesparende maatregelen zoals dakisolatie, vloerisolatie, en zonnepanelen.

Voorwaarden voor de Subsidie

 • Locatie: Je moet in de provincie Groningen wonen.
 • Type woning: De subsidie geldt vaak voor zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen.
 • Kwaliteit van de producten: De kunststof kozijnen moeten voorzien zijn van HR++ glas om in aanmerking te komen. Dit valt onder de subsidie voor dubbel glas in Groningen.
 • Energiebesparing: Er moet aangetoond kunnen worden dat de gekozen maatregelen daadwerkelijk bijdragen aan energiebesparing.

 

 Procedure

 • Aanvragen: De aanvraag voor subsidie in Groningen moet worden ingediend bij de betreffende overheidsinstantie, vaak de gemeente of een speciaal subsidieloket voor verduurzaming.
 • Postcodecheck: Een postcodecheck kan helpen om te bevestigen of je in een subsidiegerechtigd gebied woont.
 • Offertes en facturen: Je zult meestal offertes en facturen moeten overleggen als bewijs van de uitgevoerde werkzaamheden.

Andere Subsidie- en Financieringsmogelijkheden

 • Nationaal Energiebespaarfonds: Een landelijk fonds dat leningen verstrekt tegen gunstige voorwaarden voor energiebesparende maatregelen.
 • Lokale Initiatieven: Soms zijn er aanvullende lokale subsidies of initiatieven vanuit energiecoöperaties of andere organisaties in de regio.

   

  Voordelen van Kunststof Kozijnen

  • Energiebesparing: Vermindert warmteverlies en verlaagt energiekosten.
  • Duurzaamheid: Gaat lang mee en vereist weinig onderhoud.
  • Waarde verhoging: Verhoogt de marktwaarde van je woning.

     

    Doe hier de postcodecheck om zeker te weten dat je in aanmerking komt voor deze subsidie en lees hier aan welke voorwaarden je moet voldoen. Dit kan je helpen bij de subsidie aanvraag in Groningen 

    Bij Raam Wereld begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om alles zelf uit te zoeken. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met advies en begeleiding bij het verduurzamen van je woning en het aanvragen van de subsidie. Of je nu geïnteresseerd bent in een subsidie voor kunststof kozijnen in Groningen, een subsidie voor energiebesparing in je eigen huis, of specifieke informatie over de provincie Groningen subsidie voor energiebesparing, wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van je aanvraag. Maak hier een afspraak. 

    Onze ervaring Raam Wereld is dat ze vlot zijn en scherpe prijzen hanteren

    Laura en Edsard uit Apeldoorn 

    Op een schaal van 1 tot 10 geven we Raam Wereld een 9

    Score van de klant voor Raam Wereld

     4,5 / 5 sterren

    Passie voor ons vak

    We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

    Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

    Interesse in één van onze producten?

    Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

    "*" geeft vereiste velden aan