Contact opnemen

Via deze pagina kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de telefoon, per mail als per WhatsApp.

Kom langs in onze showroom

Bel ons via
088 – 20 35 200

Chat direct met ons via WhatsApp

Laat een berichtje achter

Wij nemen dan met u contact op! Onze adviseurs begeleiden u bij ieder stap: van de technische vereisten tot aan uw persoonlijke voorkeuren. Alles wordt geregeld, zodat u optimaal kunt genieten van uw woning. Laat u inspireren!

"*" geeft vereiste velden aan

De meest gestelde vragen op een rij

Wie doet de montage?

Één van de tien montageteams van Raam Wereld komt bij uw thuis om de producten te monteren. Medewerkers van Raam Wereld hebben gemiddeld minimaal vijf jaar ervaring. Hierdoor is er absolute zekerheid dat de producten op een juiste manier worden gemonteerd.

Moet ik aanbetalen?

Raam Wereld vraagt geen aanbetaling. U betaalt het bedrag na montage. Wel kan Raam Wereld u vragen om een financiële zekerheid te overleggen. Hierbij kunt u denken aan een bankgarantie of een schrijven van uw bank of tussenpersoon.

Wat kost een renovatie?

In 90% van de gevallen kan een adviseur van Raam Wereld tijdens een bezoek bij u thuis een prijs afgeven. Tevens kan onze adviseur een richtbedrag afgeven voor uw maandelijkse lasten. Wij adviseren u echter hierover contact op te nemen met uw bank of hypotheekadviseur. Iedere situatie is namelijk weer anders. Indien u dit wenst, kunnen wij onze vaste tussenpersoon inschakelen voor een bezoek bij u thuis.

Zijn kunststof kozijnen ook in andere kleuren leverbaar?

Kunststof kozijnen zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Waren er een tiental jaren geleden alleen nog steriele witte platte kozijnen. Tegenwoordig zijn er kozijnen die de “looks” en de dikte van hout hebben. Raam Wereld levert kunststof kozijnen met en zonder houtnerf in 60 verschillende kleuren.

Hoe lang heb ik garantie op mijn kozijnen?

Raam Wereld waarborgt bij normaal gebruik en onderhoud de deugdelijkheid van: – de kozijnen voor een periode van 10 jaar; – de luchtdichtheid van het glas voor een periode van 10 jaar; – het hang- en sluitwerk voor een periode van 2 jaar; – kit voor een periode van 1 jaar.

Nooit meer onderhoud?

Kunststof is een onderhoudsvriendelijk product. Raam Wereld adviseert u de kozijnen te reinigen met een speciaal daarvoor ontwikkeld reinigingsproduct

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

RaamWereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat RaamWereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via RaamWereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan