Sjaak Gerritsen

Sjaak Gerritsen. 33 jaar. Beroep Projectleider Infra. Woonachtig in zijn allereerste koopwoning.

Van houten kozijnen naar kunststof kozijnen


Onder het genot van een heerlijk kopje koffie vertelt Sjaak dat hij hier nog niet zo lang woont met zijn vrouw: “In 2019 kocht ik samen met Freija, destijds nog mijn vriendin, dit huis. Daarvoor woonde ik alleen in een appartement, ook hier in Amersfoort.”

Het is het eerste huis samen van Sjaak en Freija: “Het huis bevalt ons heel goed. We hebben genoeg comfort in de vorm van veel ruimte en daglicht in een grote woonkamer met ruime keuken. Plus het huis staat in een fijne buurt. Maar toen we het huis kochten, wisten we dat er onderhoud nodig was. De woningen in deze buurt zijn ongeveer 25 jaar oud. In die tijd is er nooit iets mee gedaan, behalve schilderen. Bij aankoop van de woning zagen we het houtrot al. Schilderen en plamuren bleek helaas niet meer voldoende. We zijn in de buurt gaan rondvragen of meer huizen met dit probleem kampten en wat zij als goede oplossing zagen.”

Meerdere buren bleken zich al te hebben verdiept in kunststof kozijnen. Sommigen waren al in gesprek met een renovatiespecialist. “Een stuk of vier lieten kunststof kozijnen plaatsen door Raam Wereld”, vertelt Sjaak, “Alle vier hadden goede ervaringen met hen. Ik heb om die reden online onderzoek gedaan naar de voordelen van kunststof kozijnen van Raam Wereld. Dat zag er goed uit. Daarna heb ik contact opgenomen met hen. Al snel had ik een afspraak met René Wilbers, een van de adviseurs. 

Een goed, duurzaam en kostenbesparend advies


“We hadden direct een klik met René. Bij hen kregen we het gevoel dat hij ons voorzag van een goed, degelijk advies waar we iets mee konden. In het gesprek merkten we dat hij veel ervaring heeft en echt betrokken is met zijn klanten en projecten. We hebben wel even alle informatie moeten laten bezinken. Daarom hebben we René later weer uitgenodigd voor een tweede gesprek. Toen heeft René ons allerlei profielen, kleuren en opties laten zien. Samen liepen we alle kozijnen langs op de verschillende verdiepingen om de juiste keuzes te maken.” vertelt Sjaak.

“Wat wij belangrijk vonden, was dat het profiel en het type kozijn ging passen bij onze woning. Ook de nieuwe schuifpui die we wilden toevoegen aan de woning. René luisterde goed naar onze wensen en kwam met een renovatievoorstel inclusief offerte. Voor ons was Raam Wereld en René de beste keuze, ondanks vele online vergelijkingen die we vooraf hadden gedaan. Die avond hebben we de hand geschud, contract getekend en zijn we gaan plannen!”

Inmeten, produceren en plaatsen in korte tijd


Sjaak vertelt verder over het proces van inmeten, produceren tot aan het plaatsen: “Op korte termijn kwam er een inmeter van Raam Wereld bij ons langs. Alle kozijnen hebben ze nauwkeurig gemeten. Op basis van die informatie gaven ze ons een leverdatum van de nieuwe kunststof kozijnen. Zo konden we ons mooi voorbereiden op de komst. 

“Op een gegeven moment belde René ons op met het bericht dat ze toch eerder geplaatst konden worden en of dat uitkwam. Ik zei direct doen! Zodoende stond op 7 juni exact om 07.30 uur een renovatieteam van Raam Wereld op de stoep. Natuurlijk eerst even een kopje koffie voor ze aan het werk zijn gegaan. En man, wat professioneel zeg! Per kozijn gingen ze efficiënt te werk. De oude werd er netjes uitgehaald en de nieuwe er nauwkeurig in. We hadden wel enig puin en stof verwacht, maar dat viel reuze mee. De mannen gingen heel netjes te werk.”

Per dag was duidelijk het verschil te zien door Sjaak en Freija. Het resultaat werd steeds duidelijker. Na drie dagen was de klus compleet geklaard: vijf kozijnen en een schuifpui. Keurig netjes geplaatst en een prachtig resultaat. 

Nooit gedacht dat het zo makkelijk en simpel zou zijn


“Het eindresultaat is echt mooi geworden. We hadden niet verwacht dat het zo snel en makkelijk zou gaan. De kunststof kozijnen en schuifpui van Raam Wereld zijn een grote aanwinst voor ons wooncomfort. Het advies van René bleek zelfs kostenbesparend. We verwachten in de toekomst nog meer de voordelen van kunststof kozijnen terug te zien in onze energiekosten. Op een schaal van 1 tot en met 5 geven wij Raam Wereld een 5 en adviseren ze zeker bij vrienden en familie.”
 

Score van de klant voor Raam Wereld

 5 / 5 sterren

Passie voor ons vak

We zijn er trots op. Ieder jaar leveren we ongeveer 600 projecten af door heel Nederland. Onze expertise en betrokkenheid bij onze klanten zorgen ervoor dat we een uitmuntende reputatie hebben opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Raam Wereld levert hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Profielen van Schüco, vakkennis en ervaring maken Raam Wereld tot een betrouwbare partner. Onze hoogwaardige producten worden geleverd en gemonteerd tegen een concurrerende prijs. Een goed product voor onze klanten tegen een eerlijke prijs, daar geloven we in en iedere dag werken we hier hard aan. Je kunt van ons verwachten dat we een eerlijk en op maat gemaakt advies leveren. Wij staan voor onze kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Raam Wereld heeft een groot netwerk waarbij investeren in en samenwerken met onze relaties kernbegrippen zijn. Daarnaast staat Raam Wereld voor duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ontwikkelingen in de markt en de maatschappij worden op de voet gevolgd en toegepast op ons assortiment. Via Raam Wereld bent u altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken.

Neem direct contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.