De wereld staat op zijn kop en iedereen maakt zich zorgen

Verhalen te over… Verhalen over gezinnen die in de financiële problemen komen door hoge energierekeningen. Bedrijven die hun deuren moeten sluiten, omdat hun bedrijf niet meer rendabel is door de absurde energiekosten. Wat er op dit moment gebeurt, is ongekend.

Voor de coronacrisis en de vreselijke oorlog in Oekraïne leverde Raam Wereld al een bijdrage in het verduurzamen van woningen. Tijdens de crisis ontstond er een piek met aanvragen, omdat veel Nederlanders ervoor kozen om tijd en geld te steken in het verbeteren van hun woning. Voor die piek waren wij dankbaar. Met meer dan 100 collega’s, vanaf de productievloer tot aan het montage team, hebben we hard gewerkt om al die nieuwe aanvragen te verwerken.

Ons belang is dit keer anders

Op dit moment ervaren we opnieuw een piek. Alleen de omstandigheden die dit veroorzaken zijn een stuk verdrietiger dan de vorige. Helaas is dit nu eenmaal zo, maar we hadden het uiteraard liever anders gezien.

Daarom prijzen we deze maand geen producten aan, maar leveren wij een bijdrage. De maand oktober staat bij Raam Wereld in het teken van verduurzamen. Welke tips helpen bij het verlagen van je energierekening, welke subsidies zijn er die de investering in het verduurzamen aantrekkelijker maken en welke tips and tricks zijn helpend? Misschien kunnen we zelfs ervaringen van andere mensen delen.

Houd de maand oktober onze website en Facebookpagina in de gaten. Heb je zelf suggesties, tips and tricks? Mail ze naar info@raamwereld.nl.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan