Dubbel glas voor betere isolatie

Stel: u rijdt in de winter langs een boerderij-restaurant en u kijkt naar binnen naar het gezellig brandende vuur. U zou bij dit gezellige wintertafereel kunnen denken: ‘wat jammer nou dat ik niet de hele kamer kan zien door die beslagen ramen?’ Misschien komt ook de vraag boven drijven: ‘ze zullen hiervoor wel hard aan het stoken zijn?’ Een gedachte die u liever niet over uw eigen huis wilt creëren. Komen we meteen uit bij thema van deze blog: u wilt natuurlijk wel die warme knusse warme kamer met uitkijk op die mooi wintertuin, maar u wilt niet betalen voor de verspilling van enkelglas kozijnen.

Klimaatcontrole en geldbesparing tegelijkertijd

U wilt als u een spaarrekening heeft natuurlijk profiteren van een hoog rendement. Bij het stoken in de koude wintermaanden bent u uit op een aangenaam interieur. Zoals hierboven beschreven kan dat als u enkelglas samen laat gaan met die knusse ‘Charles Dickens-look’ van beslagen ramen. Hoewel erg aangenaam hoeft niet natuurlijk niet te betekenen dat het financieel erg aantrekkelijke maanden worden. Rendement bij stoken, terwijl u enkelglas ramen heeft, is natuurlijk ver te zoeken. Het laten plaatsen van dubbel glas voor betere isolatie wordt nu wel erg wenselijk. U kunt de kosten van betere isolatie natuurlijk ook zien als een goede investering. Vanaf het moment dat u kozijnen laat plaatsen bent u in feite aan het sparen met een mooi rendement en heeft u de kozijnen in no-time terugverdiend.

Voor een koele zomer en een warme winter

Helemaal als u kiest voor het plaatsen van kunststof kozijnen maakt u een goede keus voor klimaatcontrole in uw leefomgeving. Een goed kunststof kozijn houdt namelijk de koelte vast in de zomer en de warmte van de verwarming in de winter, precies zoals u het wilt! Behalve het mooie rendement (zie het als een spaarrekening) dat u haalt uit dubbel glas kunststof kozijnen, zijn er nog andere aantrekkelijke eigenschappen te noemen. Dubbel glas isoleert niet alleen in alle jaargetijden, het biedt ook comfort door de betere geluidisolatie. Geluiden worden buitengehouden en tegelijkertijd worden stemmen vanuit de ruimte of kamer niet door gegeven naar buiten, wat voor extra privacy zorgt. Vooral als u ook kiest voor spouwisolatie heeft u geen koudeval en tocht langs de ramen. Met meer isolatie kunt u natuurlijk rekenen op meer besparingen.

Bij Raam Wereld bent u aan het goede adres

Bij Raam Wereld uit Enschede ontdekt u een partner die u hierbij het voordeel kan geven. Kwaliteit en maatwerk zijn gegarandeerd. Een unieke wijze van werken, die erop gericht is u kunststof kozijnen af te leveren die aan uw wensen voldoen van dubbel glas voor betere isolatie.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en ontdek wat Raam Wereld voor u kan betekenen.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan