Energiekosten verlagen? Tips om energie te besparen

Wij weten als geen ander dat iedereen zo weinig mogelijk onkosten wil. En om deze kosten zo laag mogelijk te houden geven wij alvast de eerste tips om je energielasten te verlagen:

Tip 1: Isoleren met kunststof kozijnen

Wanneer het niet meer tocht in uw huis, kunt u in de winter nog steeds warmte verliezen in uw woning wanneer deze niet goed is geïsoleerd. Voorbeelden van isoleren zijn dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Voor deze vormen van isoleren is er subsidie beschikbaar gesteld. Een andere manier van isoleren is HR++ dubbel glas en kunststof kozijnen deze houden warmte binnen en kou buiten.

Tip 2: Installeer een programmeerbare thermostaat

Met een slimme thermostaat kunt u energie besparen. Op voorhand kunt u programmeren wanneer de verwarming aan gaat en weer uit. Zo kunt u nooit vergeten om uw verwarming uit te zetten. Ook maakt een slimme thermostaat het vaak mogelijk inzicht te geven in het verbruik en kunt u op afstand uw verwarming bedienen. U kunt ook overwegen om de verwarming een graad koeler te zetten en een trui aan te trekken, dat scheelt ook weer energie.

Tip 3: Dicht spleten en kieren

Voorkom tocht en zorg dat alle spleten en kieren in uw huis zijn gedicht. Eenvoudige manieren zijn het toepassen van tochtstrips bij ramen en deuren. Indien de kozijnen echt verouderd zijn, dan kunt u ook kiezen voor kunststof kozijnen, deze kozijnen gaan lang mee en hebben een hoge isolatiewaarde. Ben jij benieuwd naar de investering in bijvoorbeeld kunststof kozijnen of welke mogelijke manieren er nog meer zijn energie te besparen? Neem contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak en start het besparen van energie vandaag nog! Raam Wereld, gevestigd in Enschede

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan