Lagere maandlasten door energiebesparing

Lagere maandlasten door energiebesparing

Kunststof kozijnen zorgen voor een stuk minder warmteverlies waardoor je de thermostaat een stuk lager kunt zetten of een voor kortere periode even hoger aan dan normaal. De warmte blijft namelijk veel langer in de ruimte. Dit komt o.a. door hoge isolatie van kunststof kozijnen. Natuurlijk zijn er ook andere factoren, zoals een goede muurisolatie. 

 Wist je dat je wel tot 30% kunt besparen op je maandelijkse energierekening? Reken dat maar eens uit op jaarbasis! Het kan je echt veel geld besparen. Met deze besparing heb je de investering in je kunststof kozijnen snel weer terugverdiend.

 Energielabel van je woning verhogen zorgt voor waardevermeerdering

 Wanneer je kiest voor kunststof kozijnen verhoog je ook het energielabel van je woning. De laatste trend in de woningmarkt is dat potentiële kopers als eerste het energielabel checken. En terecht! De energieprijzen van deze tijd gaan voorlopige niet veranderen is de voorspelling. Dus een goed geïsoleerde woning is meer waard en verkoopt makkelijker. 

 Waar moet je op letten bij het kopen van kunststof kozijnen?

 Je doel is onder andere om energie te besparen toch? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten tijdens je oriëntatiefase. Kijk goed naar de U-waarde van het kunststof kozijnen en zorg ervoor dat deze waarde lager is dan 1,5. Bespaar niet op glas en kies voor HR++ glas. De U-Waarde hiervan is 0,9 en op dit moment het best isolerende glas wat verkrijgbaar is.

Laat het inmeten over aan een professional. Een klein foutje in het opmeten kan grote gevolgen hebben. Een voorbeeld is bijvoorbeeld kieren en dus tocht! 

 Een goed advies kan je al vele honderden euro’s besparen 

Laat je goed informeren en adviseren. Kunststof kozijnen gaan lang mee dus doe het in 1x goed en maak de juiste keuzes. Nodig een adviseur uit, maak je wensen kenbaar en kijk samen naar de mogelijkheden om je energielasten zover mogelijk naar beneden te brengen. Het kan je veel geld schelen en dat is in deze tijd belangrijk.

 Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

 

Kunststof kozijnen, lagere maandlasten.

Raam Wereld 2023

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan