Meer licht, ruimte en waardeverhoging met kunststof dakkapel

Door een schuin dak gaan er veel kostbare en vooral bruikbare meters verloren. Met een kunststof dakkapel maak je van een ruimte met schuine wanden op een eenvoudige manier een volwaardige kamer. Wil je graag meer licht en ruimte creëren? Denk dan eens aan een kunststof dakkapel met waardeverhoging en maak optimaal gebruik van de meters die er toch al zijn.

Maar ook als u de waarde van uw huis wil verhogen en de verkoopkansen wil vergroten, zou het plaatsen van een dakkapel erg interessant kunnen zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens kritisch naar uw schuine daken met donkere ruimtes, de plekken waar u vaak niet goed rechtop kunt staan, maar daarom juist een dakkapel een unieke oplossing zou zijn en tevens het uiterlijk van uw woning goed zou doen. De plaatsing van een kunststof dakkapel, dakraam of zelfs een nokverhoging zou dan een goede optie kunnen zijn. Over het algemeen kiezen mensen voor een dakkapel alleen al om de mooiere aanblik en de gestegen verkoopwaarde.

De vele voordelen van een kunststof dakkapel:

 • Meer loopruimte
 • Een schuine wand beperkte de loopruimte in een kamer. Met een dakkapel verhoog je het dak en creëer je meer loopruimte waardoor de kamer een stuk bruikbaarder wordt.
 • Groter gebruiksoppervlakte
 • Door meer loopruimte te creëren vergroot je tevens de totale oppervlakte. Dit zorgt uiteindelijk voor meerwaarde aan je huis en het vergroot het woongenot/comfort.
 • Meer licht!
 • Een dakkapel is voorzien van ramen en zorgt daarmee voor meer licht in de kamer. Door de extra ruimte en het licht zal de kamer nog groter aanvoelen dan het werkelijk is.
 • Hogere verkoopwaarde van het huis, waardeverhoging dankzij kunststof dakkapel
 • Een dakkapel kan zorgen voor een mooiere aanblik en zorgt ervoor dat, veelal, onbruikbare donkere ruimtes veranderen in aansprekende lichte ruime kamers.
 • Betere ventilatie
 • Woningen worden steeds zwaarder beveiligd en geïsoleerd. Goed voor de veiligheid, het milieu en uw energiekosten, maar minder goed voor de ventilatie in uw huis. Hierdoor ontstaan vochtproblemen en vocht is slecht voor uw gezondheid en uw woning. Een dakkapel kan met de juiste ramen deze vochtproblemen voorkomen.
 • Een kunststof dakkapel heeft weinig tot geen onderhoud nodig
 • Kunststof is een onderhoudsarm materiaal en dat betekent dat u vrij weinig onderhoud hoeft te plegen. Kunststof rot niet en is eenvoudig schoon te houden.

Een dakkapel zorgt dus voor een efficiënter gebruik van het huis. Overtuigd? Neem contact met ons op! We zitten met Raam Wereld in Enschede.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan