Nieuwe kunststof tuindeuren, wat moet je weten?

Wanneer je bezig gaat met de kunststof kozijnen, -deuren en misschien wel tuindeuren voor je nieuwe woning dan is het handig om te weten wat de functionaliteit van een kunststof tuindeur gaat zijn. Dit kan betekenen dat je binnen met buiten verbindt, kiest voor het lichtinval of juist openheid wilt creëren in de leefruimte.

Daarnaast kan de kleur in combinatie met raamdecoratie zorgen voor een heel sfeervol beeld. Wanneer je kiest voor een schuifpui of openslaande deuren is afhankelijk van de ‘looproute’ en inrichting van deze ruimte. Dit is dus per woning en natuurlijk persoonlijke wensen verschillend.

Wanneer je een pui met openslaande deuren of schuifdeuren overweegt, dan merken wij al snel dat dit een authentieke uitstraling en grotere ruimte creëert. Je kunt de deuren echt open zetten en hebt overdag daardoor ook frisse lucht en net wat meer lichtinval die je met raamdecoratie kunt sferen.

Voor een goed advies kan je een vrijblijvende afspraak maken met één van onze adviseurs.
We helpen je graag!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan