Tips voor de renovatie van je kozijnen

Wanneer weet je of jouw kozijnen aan vervanging of een renovatie toe zijn? Wij geven je graag wat tips en advies wanneer het tijd wordt voor een renovatie van je kozijnen. De kozijnen zijn aan een renovatie toe bij:
  • Lucht- en/of tochtgaten;
  • Geluidsoverlast;
  • De wens voor een nieuwe look;
  • Schade of verwering;

De wens voor een lange levensduur met kunststof kozijnen

Renoveren of vervangen ligt heel erg aan de staat van je huidige kozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn er in vele kleuren en kwaliteiten. Van houtlook tot glans en matte look tot standaardkleuren. Voor iedere woonstijl een passend kozijn. En niet alleen voor de look, maar ook voor de optimale isolatiewaarden ben je bij ons aan het goede adres!

Investeren in de toekomst met kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen gaan niet alleen lang mee, waardoor je huis ook meer waard wordt, maar zorgen ook voor een hoger energielabel van je woning. Een duurzame investering die onder bepaalde voorwaarden zelfs nog ondersteund kan worden door subsidies en financiële voordelen. Raam Wereld B.V., gevestigd in Enschede, levert al jaren de beste kunststof kozijnen met 10 jaar garantie. Benieuwd of jouw kozijnen toe zijn aan een renovatie of vervanging? We komen graag langs voor een advies op maat! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan