Waarom Schüco kozijnen?

Het doel van een raam is, dat u erdoor kunt kijken. Daarom lijkt het belangrijkste deel van het raam ook het glas te zijn. Maar weet u, dat een goed kozijn minstens even belangrijk is? Het kozijn moet voldoende stevigheid bieden, zodat het raam goed verankerd is. Maar het moet ook goed te onderhouden zijn. Niet ieder kozijn zit op een goed te bereiken plek, dus het is belangrijk dat u er niet ieder jaar met een verfkwast overheen moet. Het moet wind- en waterdicht zijn. Ook moet het isoleren tegen warmte en geluid. Het moet een lange levensduur hebben.

Waarom zou u nu Schüco kozijnen kopen? Omdat Schüco kozijnen al deze eigenschappen bezitten. Kunststof kozijnen van Schüco hoeft u nooit meer te schilderen of bij te werken, ze zijn eenvoudig in onderhoud. Ze zijn wind- en waterdicht en daarbij ook nog inbraakwerend. Ze zijn warmte- en geluidsisolerend en maatvast, en daarmee energiebesparend. En ze hebben een zeer lange levensduur.

Uitstraling van de ramen.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat het kozijn er mooi uitziet. Waarom Schüco kozijnen er zeer slank uitzien heeft te maken met de speciale, verdiept liggende vormgeving.

Schüco kozijnen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen. Er kan gekozen worden voor een nerfstructuur, zodat de kozijnen het uiterlijk en de uitstraling hebben van houten kozijnen. Daarbij is er nu een nieuw ontwikkelde hoekverbinding bij kunstof kozijnen: HVL. Dit is een onzichtbare lasverbinding binnenin. Met HVL – HoutVerbindingLook – kan de verbinding er aan de buitenkant uitzien als een traditionele rechte verbinding, zoals bij houten kozijnen.

Ook een voordeel van deze verbinding is dat het mogelijk is om meerdere soorten en vormen kozijnen uit één stuk te maken. Er is dus geen gekoppeld of opgedeeld kozijn met een dubbele stijl. Zo kunnen Schüco kozijnen u een raam bieden met een de natuurlijke uitstraling van hout en de voordelen die kunststof u biedt qua onderhoud, isolatie en energiebesparing.

Maatwerk om uw ruiten heen.

Waarom Schüco kozijnen goed op uw wensen afgestemd kunnen worden: Kozijnbouw van Schüco voert het gehele productieproces zelf uit. Van halffabrikaat tot montage, dit alles in de eigen ultramoderne fabriek. Dat betekent dat de kwaliteit gegarandeerd is. En dat flexibiliteit tot de mogelijkheden behoort: in maatwerk en in levertijden.

Er is veel ervaring en (product)kennis in huis. De medewerkers zijn enthousiaste, gediplomeerde vakmensen: zij beantwoorden graag uw vragen en geven gedegen advies. Schüco volgt de ontwikkelingen in de markt en de maatschappij op de voet en past dat toe in het assortiment. U bent altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Daarbij blijven natuurlijk duurzaamheid, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen de kernwaarden.

Schüco beschikt over een groot netwerk, het draait hierbij om samenwerken met en investeren in relaties. Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject of een enkel kozijn: kenmerkend voor hun werkwijze is de no-nonsense mentaliteit. Zij zijn een betrouwbare partner, die afspraken nakomt. Zij gebruiken hun vakmanschap om u zo goed mogelijk te adviseren en om voor u de beste mogelijkheden te vinden.

Waarom Schüco kozijnen: omdat zowel vakmanschap als uw wensen voor ons bedrijf de hoogste prioriteit hebben.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan