Wij laten je huis netjes en schoon achter

Worst case scenario. De hele achtertuin vol met puin, oude houten kozijnen, schroeven, spijkers overal. Door het hele huis voetstappen, achtergelaten gereedschap, vieze koffiekopjes, wat niet eigenlijk… Alsof de bouwvakkers hun hele hebben en houden achterlaten na het voltooien van de klus. Schijnbaar zat schoonmaken niet bij de prijs inbegrepen. De grootste nachtmerrie van iedere bewoner die wil kiezen voor nieuwe kunststof kozijnen.

Wees gerust

We zeggen niet dat iedere kunststof kozijnen leverancier zo de boel achterlaat, maar we kunnen ons heel goed voorstellen dat zo’n scenario door je hoofd spookt. Het is namelijk ook best een grote onderneming om je hele woning te renoveren. Het oude spul moet eruit en het nieuwe erin. Daar komt nu eenmaal veel bij kijken.

Maar goed dat wij het netjes en schoon achterlaten van de woning als onderdeel van de klus zien. We weten hoe vervelend dat is en daarom hebben we een extra gratis service. We ruimen al onze rommel op en laten je huis netjes achter. We hangen nog net de was niet op voor je.

Alhoewel voor een kop koffie …..

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan