Zijn kunststof kozijnen krasgevoelig?

Op zoek naar handige tips over kunststof kozijnen? We hebben er weer 1 voor je! Hoe voorkom je krassen?

Kunststof kozijnen zijn van zeer sterk en duurzaam materiaal gemaakt. Het kan dus een stootje hebben maar toch moet je in de gaten houden dat je wel het juiste onderhoud pleegt. We hebben een aantal tips voor je.

Gebruik voor het schoonmaken van je kunststof kozijnen geen agressieve schoonmaakmiddelen die bijvoorbeeld op alcohol zijn gebaseerd.

Vermijd schuurmiddelen en oplosmiddelen.

Gebruik geen producten met een ruwe of harde buitenkant zoals een schuurspons of een harde borstel.

Wanneer je eens in de zoveel tijd, bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsschoonmaak, je kunststof kozijnen schoonmaakt met een zachte doek en een  niet agressief reinigingsmiddel, zoals een allesreiniger,  dan is het eigenlijk al goed.

 

Simpel he?

Raam Wereld 2022.

Kunststof kozijnen, lagere maandlasten

 

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons je bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan