De onderhoudsvrije gevelbekleding van Raam Wereld

Veel houten gevelbekleding kan na verloop van tijd kromtrekken. U moet het goed onderhouden en elke vijf jaar schilderen om ervoor te zorgen dat het niet lelijk wordt en gaat rotten. Met onze onderhoudsvrije gevelbekleding van Keralit® heeft u deze problemen niet. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Met andere woorden: onze gevelbekleding is volledig onderhoudsvrij.

 Onderhoudsvrije gevelbekleding in talloze kleuren

U kunt met onze onderhoudsvrije gevelbekleding kiezen uit talloze kleuren natuurgetrouwe houtstructuren. Zowel de verkoop, productie als wel de montage hebben wij in eigen beheer, dus u hoeft niet bang te zijn voor enig kwaliteitsverlies door derden.

Onze gevelbekleding is uitermate geschikt voor toepassing bij renovatieprojecten in de woningbouw. Denk aan gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling en borstwering. Voor een mooi aanzicht kan de gevelbekleding zonder naden in maximale lengten van zes meter worden gemonteerd.

Keralit® gevelbekleding voldoet aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast. Want ook dat is denken aan de toekomst.

Wilt u persoonlijk overtuigd raken van de vele mogelijkheden? Wij geven u graag een helder en deskundig advies over onze kunststof producten. Vraag hier meer informatie op of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan