Waarom kiest u voor kunststof gevelbekleding?

Waarom kiest u voor kunststof gevelbekleding? Het antwoord is simpel: kunststof gevelbekleding biedt zo veel meer voordelen ten opzichte van hout of aluminium. Of het nu gaat om nieuwbouw of een wat oudere woning: uw woning fleurt ervan op, het is stijlvol, duurzaam en nagenoeg onderhoudsarm.
Wie zijn huis op een visueel fraaie manier wil isoleren zou kunststof gevelbekleding moeten kiezen. Isolatie door glaswol of spouwmuurvulling is natuurlijk ook een optie, maar gemiddeld genomen bespaart u met kunststof gevelbekleding nog meer op uw stookkosten. Daarnaast is een groot voordeel van kunststof gevelbekleding dat u er in de warmere maanden koeltjes bij zit.

 

Kunststof kende de afgelopen jaren diverse positieve ontwikkelingen

Of het nou kozijnen, deuren of gevelbekleding is, kunststof heeft als bouwmaterialen de laatste jaren vele positieve ontwikkelingen gekend. Zo is het tegenwoordig mogelijk om uw kunststof gevelbekleding is allerlei mooie designs en stijlvolle kleuren te krijgen. Een andere populaire trend is om een keuze te maken voor kunststof gevelbekleding met een houtnerfstructuur. Deze optie is vooral in trek onder mensen met een wat oudere woning, omdat het een uitsraling heeft van niet van echt te onderscheiden hout. Ook is de gevelbekleding van kunststof tegenwoordig harmonieus afgestemd op alle denkbare woningen en woningstijlen.

 

Nog even de voordelen van kunststof gevelbekleding voor u op een rijtje:

  • Het is zeer makkelijk en snel horizontaal of verticaal te monteren en te bewerken
  • Het materiaal is volledig recyclebaar en zeer duurzaam, dus u helpt het milieu ook nog een handje
  • In tegenstelling tot hout kan het niet rotten of uitzetten
  • De meeste merken hebben bijpassende dakranden en andere accessoires
  • Kunststof is zeer onderhoudsarm, u hoeft er hoogstens een keer bij met een sopje in het geval van aanslag door bomengroen of autoverkeer
  • De keus is enorm, zowel qua kleur, uiterlijk als afwerking
  • De levensduur van kunststof kan gerust gesteld worden op vijftig jaar, dus u hebt er nooit geen omkijken meer naar
  • De panelen worden afgewerkt met een ultrasterk folie dat alle weersomstandigheden doorstaat

Er zijn diverse merken op de markt, die in prijs en kwaliteit aanzienlijk kunnen verschillen. Laat u daarvoor gerust informeren door de specialisten van Raamwereld. Wij leveren aan klanten in heel Nederland vanuit Enschede. Laat u gerust eens voorlichten door onze verkoopadviseurs, of laat een vrijblijvende offerte op maat maken.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan