Alle voordelen van horren leest u hier!

Zodra het zomer wordt, wil iedereen zijn ramen en deuren open zetten. Zeker naarmate de avond begint en het weer wat koeler wordt, om lekker te genieten van de avond- en nachtlucht. Helaas krijgt u dan in het zomerseizoen vaak vliegende insecten op bezoek. Wie in de zomer lekker wil ontspannen zonder insecten op zoek naar etenswaren plus bijkomend besmettingsgevaar, of een hekel heeft aan ongenode gasten als rondzoemende muggen die opzoek zijn naar u, zou horren moeten plaatsen!

Wie eenmaal horren heeft geplaatst in zijn huis, heeft definitief afgerekend met de dagelijkse invasie van vliegende insecten. Tevens kunt u de lekkere frisse avondlucht laten circuleren tijdens het zomerseizoen. Bedenk ook dat voldoende luchttoevoer uw woning een aangenamer binnenklimaat geeft. Dankzij de horren hoeft u zichzelf geen beperking meer in uw woongenot op te leggen voor het open zetten van deuren en ramen.

Huidige generatie horren kent hoge levensduur

De huidige generatie horren is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en kent daardoor een vrij hoge levensduur. Een hor heeft een frame van aluminium, dat zorgt voor stevigheid maar tegelijkertijd licht in gewicht is, zodat u makkelijk kunt manoeuvreren met uw hor. Ze kunnen voor u op maat worden gemaakt, bij Raam Wereld uit Enschede is dat zelfs mogelijk tot een breedte van 360 centimeter.

Voor elke specifieke situatie is er een oplossing voorhanden: Raamwereld.nl heeft aanbod uiteenlopend van plisséhorren tot rolhorren. Door de keuzemogelijkheden kunt u uw huis beschermen tegen vliegende insecten op welke manier u maar wilt. Horren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar, zodat deze altijd naadloos op uw interieur zal aansluiten.

De hedendaagse horren hebben een eenvoudige montage

Vanwege een handig klemsysteem zijn horren zeer eenvoudig te plaatsen. Horren hebben een veer aan de bovenkant, waardoor ze zonder problemen op iedere locatie in te klemmen zijn. In de koudere maanden kunt u desgewenst uw horren tijdelijk van hun plaats halen, ze zijn eenvoudig te demonteren. Om de levensduur te verhogen adviseren wij u om na het demonteren de horren een schoonmaakbeurt te geven.

Raamwereld.nl is een expert op het gebied van horren. Wij bieden ze u in alle denkbare formaten, kleuren en designs. De modellen zijn gemakkelijk te (de)monteren en zelfs is het mogelijk dat de geleiders automatisch worden gereinigd. U kunt bij Raamwereld.nl kiezen uit allerlei soorten: inzetmodellen, raamrolmodellen of vaste horren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan