De voordelen van HVL kozijnen

Uw kozijnen bepalen een groot deel van het aanzicht van uw huis. Met kunststof heeft u de klus snel en effectief geklaard, maar wat nu als u liever de klassieke look heeft van een houten kozijn? Met behulp van een HVL kozijn is deze zorg verleden tijd. Een kunststof HVL kozijn is specifiek ontwikkeld om er uit te zien als een houten kozijn. De lasnaad van het kunststof zit goed verborgen aan de binnenkant en een verbinding zoals te zien bij houten kozijnen wekt de indruk dat u ambachtelijke houten kozijnen heeft. Om deze illusie compleet te maken kan het kunststof zelfs worden voorzien van een houtnerf. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, een HVL kozijn geeft u stijl voor uw geld zonder in te boeten in de praktische voordelen van kunststof.

HVL is een afkorting voor HoutVerbindingsLook. Het is niet veel meer als wat u zou verwachten: een kunststof kozijn dat er uit ziet als een houten kozijn. Het komt hiermee met alle voordelen van een kunststof kozijn, waaronder de enorme variatie in leverbare producten. We kunnen vrijwel iedere soort hout imiteren met houtnerf-patronen en een enorm scala aan beschikbare kleuren. De kozijnen worden voor u precies op maat geproduceerd en vanwege de innovatieve structuur beschikt dit kozijn over sterke isolerende eigenschappen. Onze gediplomeerde professionals zetten binnen een handomdraai een kozijn in elkaar waar u jaren zorgeloos van kan genieten.

 

Kracht en schoonheid

Onze materialen worden niet alleen getest of isolatie, maar ook op weerstand. Weerstand tegen de elementen, waar onze kunststof kozijnen veel langer meegaan als hun houten tegenhangers. Onze kozijnen zijn opgewassen tegen wind, water, hitte en ijs. De duurzaamheid staat als een huis, en blijft ook onder dwang weerstand bieden. Inbrekers hebben veel meer moeite met een kunststof kozijn omdat het materiaal niet alleen sterker is, maar ook veel moeilijker te forceren met bijvoorbeeld een breekijzer.

Het grootste voordeel dat houten kozijn tot nog toe hadden was in uiterlijk. Een netjes geschilderd houten kozijn zag er verfijnd en ontwikkeld uit, waar een kunststof kozijn vaak een minimalistisch en goedkoop product was. Dit is nu verleden tijd met HVL kozijnen, waar het beste van twee werelden naar voren komt. Heeft u nog twijfels, kom dan gerust eens langs en zie zelf een scala aan mogelijkheden met onze HVL kozijnen. Ze zijn niet van echt te onderscheiden, maar gaan eindeloos lang mee.

 

Een houten kozijn, maar dan beter

Met een HVL kozijn maakt uit huis een nieuwe geraffineerde indruk. Bij Raam Wereld uit Enschede helpen wij u graag met een vrijblijvende offerte en bieden wij u aan een keer langs te komen bij onze showroom. U kan dan rustig kijken naar de verschillende mogelijkheden die HVL kozijnen bieden voor het verfraaien van uw woning of bedrijfspand. Bent u geïnteresseerd in een kozijn op maat voor weinig geld? Neem snel contact op met ons.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan