Waarom zou u kiezen voor Schüco kozijnen?

De aankoop van een kozijn is natuurlijk iets anders dan het aanschaffen van een pakje boter. Of u nou een kozijn uitkiest voor een nieuwbouwwoning of een reeds bestaand kozijn wil vervangen, u zal altijd gaan voor kwaliteit, zodat u er vele jaren geen omkijken naar heeft. Mensen die kiezen voor echte topkwaliteit kozijnen, vinden dat bij Schüco, een van de marktleiders op dit gebied.

Waar moet u op letten bij de keuze van een nieuw kozijn? U wilt er vanzelfsprekend eentje die een lange tijd zal meegaan en waarbij niet al te veel onderhoud noodzakelijk is. Een kozijn heeft natuurlijk te maken met alle denkbare weersomstandigheden. Een tropische zon, vrieskou of neerslag, een kozijn moet u de garantie bieden jarenlang overal tegen opgewassen te zijn. Een kozijn van Schüco biedt u deze garantie. Lees meer over de Schüco kozijnen!

Schüco kozijnen: onderhoudsarm en gaat een mensenleven mee

Het Duitse topmerk Schüco heeft immers kunststof kozijnen die onderhoudsarm zijn en een mensenleven lang mee kunnen gaan. De kozijnen van dit merk zijn van eersteklas kunststof gemaakt, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Dat is namelijk de enige vorm van onderhoud die noodzakelijk is bij dit soort kozijnen: zo om de twee jaar eens een keer met een lauw sopje en een doekje alles afnemen. En van schilderbeurten bent u sowieso verlost, want dat hoeft bij kunststof kozijnen helemaal niet. Ze zijn oerstevig en water- en winddicht, zodat u ervan verzekerd bent geen natte ramen of tocht te krijgen.

Elk kozijn van Schüco is maatvast gemaakt en is daardoor zeer geluids- en warmte-isolerend. Behalve minder geluidsoverlast van de buren bespaart u dus ook nog eens flink op uw energierekening, want u hoeft veel minder te stoken. Een andere positieve eigenschap van een kozijn van Schüco is dat het zeer brand- en inbraakwerend is. Dat geeft natuurlijk een heerlijk gevoel, dat u te allen tijde veilig en beschermd bent met deze kozijnen.

Met Schüco bent u verlost van uw periodieke schilderbeurten

Het voordeel van een kunststof kozijn ten opzichte van een houten variant is natuurlijk dat het onderhoudsarm is. Dikwijls kiezen huizenbezitters toch nog vaak voor een houten kozijn vanwege de natuurlijke uitstraling. Ten onrechte wordt immers nog vaak gedacht dat kunststof staat voor minder kwaliteit en een lagere duurzaamheid. Schüco kozijnen zijn echter van de allerhoogste kwaliteit op de markt van kunststof kozijnen, kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd en kunnen ook worden voorzien van een niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur. Zoals gezegd is het allergrootste voordeel nog wel dat u met een kunststof kozijn verlost bent van de periodieke schilder- of beitsbeurt, wat u natuurlijk veel tijd en geld bespaart. Ook heeft een houten kozijn een lagere isolatiewaarde.

Als u overtuigd bent van de uniciteit van Schüco, dan krijgt u maatwerk in uw woning. Deze fabrikant verzorgt het gehele proces zelfstandig, van het selecteren van de halffabricaten tot de eindmontage, ze doen alles in eigen fabriek, om geen enkel kwaliteitsverlies op te lopen.

Voor meer informatie over kunststof kozijnen van Schüco neemt u contact op met de verkoopadviseurs van Raam Wereld.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan