Kunststof kozijnenfabriek

Raam Wereld kent het belang van gedegen vakmanschap en de daaruit voortvloeiende kwaliteit. Om er zeker van te zijn dat wij altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen kiezen wij ervoor om naast de levering en montage van uw kunststof kozijnen ook het fabriceren zelf in de hand te houden in onze kunststof kozijnenfabriek.

Sterker nog de kunststof kozijnenfabriek van Raam Wereld is de grootste van Oost-Nederland. Op deze wijze garanderen wij u kwaliteit.

Onze liefde voor woningen uit zich in alle facetten van ons bedrijf, zo ook in onze fabricatie. Een team van gespecialiseerde vakmensen die zich expert mogen noemen houden zich bezig met de fabricatie van uw kozijnen.

Erkende merken en kwalitatief materiaal

Als u ervoor kiest om uw huis te renoveren door nieuwe kozijnen te laten monteren dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alleen de beste materialen worden gebruikt. Raam Wereld onderkent dit. Door onze ervaring, inmiddels meer dan 10 jaar, weten wij welke merken en materialen de beste zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat wij dan ook uitsluitend deze merken en materialen gebruiken.

Meerwaarde voor uw huis

Uw kunststof kozijnen moeten een meerwaarde zijn voor uw woning. De vele voordelen die zij al in zich hebben zoals bijvoorbeeld duurzaamheid, isolerende werking en veiligheid kunnen uitvergroot worden door vakmanschap. Raam Wereld biedt u dit. Mede dankzij onze kunststof kozijnenfabriek zijn wij in staat om u van begin tot einde te bemiddelen in de aanschaf en montage van uw kunststof kozijnen.

Door zelf te fabriceren zijn wij niet alleen in staat om onze kennis en expertise optimaal toe te passen maar ook om deze continue te vergroten. Van begin tot einde zijn wij betrokken met uw kunststof kozijnen.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan