Kunststof specialist

 

Raam Wereld renoveert al 10 jaar woningen in heel Nederland. Wij voeren alle renovaties met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit en vakmanschap uit en geheel naar de wens van onze klanten. Door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van kunststof onderdelen voor uw huis, mag Raam Wereld zich met recht een kunststof specialist noemen. Hieronder zullen wij wat vertellen over de werkwijze van Raam Wereld en de kunststof producten die wij aanbieden.

De kunststof producten van Raam Wereld

De naam zegt het al, bij Raam Wereld kunt u terecht voor uw kunststof kozijnen. Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van het wereldmerk Schüco. Hiermee bent u verzekerd van het beste product op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie, duurzaamheid en kleurechtheid. Kunststof kozijnen kennen een lange levensduur en zijn onderhoudsarm, schilderen is niet nodig, een sopje voor het schoonmaken volstaat. Houtrot is verleden tijd en u bespaart op stookkosten. Onze hoogwaardige kunststof kozijnen zijn waarde verhogend voor uw huis.

Raam Wereld biedt ook een groot assortiment aan kunststof deuren in allerlei kleuren en designs. Ook voor uw huis hebben wij de passende deur. Raam Wereld werkt nauw samen met het merk Polytec en heeft ook deuren uit eigen fabriek. Een deur op maat laten ontwerpen en fabriceren is ook mogelijk. De deuren zijn veilig en inbraak werend en hebben een lange levensduur.

Naast deuren en levert Raam Wereld ook kunststof schuifpuien, waardoor uw leefruimte groter en ruimer lijkt door de ruime lichtinval en u één geheel creëert met uw tuin. Hiervoor maakt Raam Wereld ook gebruik van het merk Schüco, gecombineerd met hoogwaardig HR++ glas.

Raam Wereld, de kunststof specialist, levert en monteert ook kunststof gevelbekleding, van het merk Keralit. Deze onderhoudsvrije producten kennen een lange levensduur en hebben een strakke uitstraling. Zij zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook in een natuurgetrouwe houtstructuur. Gevelbekleding van Keralit, vakkundig geplaatst door Raam Wereld, geeft uw huis absolute meerwaarde. De gevelbekleding kan zonder naden in lengten tot 6 meter worden gemonteerd.

Als u contact met ons opneemt bieden wij u een vrijblijvend gesprek aan waarin we de mogelijkheden met u bespreken. Wij bieden u dan een offerte aan met een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Als u akkoord gaat met het aanbod komen onze medewerkers langs om alles vakkundig en nauwkeurig op te meten. Alle producten van Raam Wereld worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en op maat gemaakt. Onze gediplomeerde vakmensen monteren de kunststof producten op professionele wijze, met de uiterste aandacht voor de afwerking. U zult zeker tevreden zijn met de kunststof producten van Raam Wereld, de kunststof specialist.

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan