Schuifdeuren op maat

Kunststof schuifdeuren op maat geven u vele voordelen. Ze creëren extra ruimte, zorgen voor een gemakkelijke toegang tot de tuin, het is heerlijk om ze op mooie dagen open te zetten en ze geven uw woning veel extra zonlicht. Het zal u dan ook niet verbazen dat de keuze voor schuifdeuren, naast deze voordelen, uw woning in waarde zal doen stijgen. Elke woning is echter anders. De grootte, de vormgeving en het gebruikte materiaal van de zijde waar u de deuren wilt laten plaatsen, zijn factoren die meegenomen moeten worden bij de installatie van deze deuren. De keuze voor schuifdeuren is een keuze voor schuifdeuren op maat, u ontkomt er niet aan. Een schuifpui op maat vereist vakmanschap, en dat de fabricage en plaatsing op correcte wijze gebeuren is van ongekend belang.

Welke mogelijkheden heeft u voor een kunststof schuifpui op maat?

Een schuifdeur kan op verschillende wijzen gerealiseerd worden. Het begint met het te gebruiken materiaal. Traditioneel was hout een favoriet. Dit materiaal wordt, of beter gezegd werd, geroemd om het uiterlijk en de mogelijkheden tot bewerken. Hout is met simpele gereedschappen op maat te maken en geeft u een mooi en natuurlijk aanzicht. Helaas gaan met dit materiaal ook de nodige nadelen gepaard. Het vereist nu eenmaal veel onderhoud. Er moet minstens om de 5 jaar geschilderd worden, en zelfs als het schilderwerk tot in de puntjes wordt bijgehouden, is er een reële kans dat het hout op den duur vervangen moet worden. Het klimaat in Nederland is op zijn best wispelturig te noemen en dit heeft nu eenmaal zijn uitwerkingen op het hout. Scheuren, rot en kromtrekken zijn voorbeelden waar u tegenaan kunt lopen. Gelukkig staan de ontwikkelingen voor de bouw niet stil, ook niet als het aankomt op uw schuifpui. Kunststof heeft als grote voordeel dat het ongevoelig is voor de elementen, en dankzij moderne ontwikkelingen heeft u qua uiterlijk alle keuze. Ook voor een natuurgetrouw houtuiterlijk.

Kwaliteit voor de komende jaren

Als u de keuze maakt voor schuifdeuren op maat, dan is kunststof een optie om te overwegen. Tegenwoordig is het mogelijk om een kunststof schuifpui van de grond af op maat te laten maken en vakkundig te laten installeren. Zo bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid voor HVL (hout verbinding look). Dit in combinatie met een natuurgetrouwe houtnerf maakt het dat u het verschil tussen kunststof en echt hout niet meer ziet. Zoals gezegd is kunststof, als u kiest voor kwaliteit, ongevoelig voor de elementen, wat zorgt voor een vrijwel onderhoudsvrij eindresultaat. Een kunststof schuifpui gaat jaren en jaren mee, zonder dat u deze hoeft te schilderen of onderdelen te vervangen. Raam Wereld, gevestigd in Enschede

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan