Licht naar binnen brengen met een schuifpui

De donkere dagen van de winter staan weer voor de deur en u verlangt naar vrolijk stemmend daglicht. Wie ook een wens heeft naar volop binnenvallend daglicht zou kunnen overwegen om reguliere tuindeuren te vervangen door een schuifpui (lees: meer licht met schuifpui).

Het is een alleszins betaalbare optie voor meer woongenot binnenshuis. Bovendien is het relatief snel te plaatsen: vaak kan het binnen één dag; of binnen een paar dagen, voor het geval er een stalen balk moet worden geplaatst. Indien u afwijkende maten hebt kan een schuifpui voor u op maat worden gemaakt. Eindelijk een mooie lichtinval in uw huis, waar u nog lang van zal genieten!

Een bijkomend voordeel van schuifpuien kan zijn dat het u een energiebesparing oplevert: naarmate er meer licht met een schuifpui in uw woning naar binnen valt, hoeft de verlichting ook minder lang aan. Bovendien kunt u eventuele tochtige slechte kozijnen vervangen als u over gaat op een schuifpui, dus een besparing op de gasrekening zou het ook nog kunnen opleveren.

Schuifpui biedt een heel andere ruimtebeleving

Geniet u ook zo van uw tuin? Ook is een schuifpui de ultieme manier om binnen met buiten te verbinden. Doordat een schuifpui voor het grootste gedeelte uit glas bestaat, hebt u zodoende een veel fraaier zicht op uw tuin, en met een simpele ruk naar rechts aan uw schuifpui treedt u al heel gemakkelijk uw tuin binnen. Daarnaast hebt u met een groter glasoppervlakte een heel andere ruimtebeleving: u zal ervaren dat u meer ruimte krijgt in uw woonkamer.

Hoewel u zich vast en zeker zal oriënteren op het prijsniveau van aanbieders van schuifpuien is een bezoekje aan onze firma in feite onontkoombaar: u treft heel lage prijzen en de wat duurdere modellen hebben vanzelfsprekend een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u wil weten of een schuifpui in uw budget past, neem dan even een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom.

Een schuifpui kan u langdurig plezier geven: in de regel hebben ze een lange levensduur, te meer omdat bij de grote merken de schuifpuien de vervangende onderdelen altijd goed voorradig zijn. Stelt u zich het eens voor: uw donkere of krappe woonkamer wordt in één dag getransformeerd tot een ruime, frisse en bovenal lichte ruimte. Wie wil dat nou niet?

Over Raam Wereld

Raam Wereld uit Enschede is al jarenlang dé specialist als het aankomt op  zowel de productie als installatie van zaken als kunststof kozijnen, kunststof deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ons bedrijf is in staat om in eigen huis het gehele productieproces zelf uit te voeren, van halffabricaat tot montage. Ook zijn wij trots op de eigen teams van vakbekwame monteurs. Een voordeel dat wij alles onder één dak hebben is dat we ultieme controle kunnen houden over de productie en het kwaliteitsniveau. Uw opdracht zal altijd met grote zorg en met oog voor detail worden uitgevoerd. Elk product dat Raam Wereld biedt verhoogt uw wooncomfort!

Lagere maandlasten dankzij duurzame investeringen

"Tijdens de bezichtiging zagen we direct al dat er veel moest gebeuren. Sinds de bouw van het huis was er namelijk vrij weinig aan gedaan. De elektra, de muren, plafonds, enkel glas, houten kozijnen en de vloeren… Dus besloten we in stappen te verduurzamen." - Arjen en Erica

Interesse in één van onze producten?

Laat ons u bellen voor meer informatie over onze kunststof gevelbekleding, horren, kozijnen, schuifpui, veranda’s, profielen met HoutVerbindingslook of tuin-, terras-, voor- of achterdeuren.

"*" geeft vereiste velden aan